Ελασσόνα

Θανάσης Παιδής: Στηρίζουμε τους Τρίτεκνους και την Ελληνική Οικογένεια

Στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων Ελασσόνας, όπου πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, παρευρέθηκε ο Θανάσης Παιδής.

Τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων γέμισαν το καφέ «Μουσική Σκηνή» με το κλίμα να είναι εορταστικό. Άλλωστε, αυτή η συλλογικότητα είναι από τις πλέον δραστήριες στην περιοχή της Ελασσόνας, ενώ οι τρίτεκνοι αποδεικνύουν έμπρακτα την χαρά και τη δύναμη που έχουν οι οικογένειές τους. Ο Θανάσης Παιδής είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους φίλους και συντοπίτες, ανταλλάσοντας απόψεις για μια σειρά από ζητήματα με πρώτο αυτό του δημογραφικού.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ελασσόνας Χαρίτων, ενώ η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Ελασσόνας Μαρία Νατσιούλα αναφέρθηκε στις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την τρίτεκνη οικογένεια.

Ο Θανάσης Παιδής, στον σύντομο χαιρετισμό του, υπογράμμισε ότι «το δημογραφικό είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα, του οποίου η επίλυση θα πρέπει να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα ώστε να αναστραφεί η ήδη υπαρκτή μείωση του πληθυσμού». Στη συνέχεια επισήμανε τα εξής: «Βελτιώνουμε τις συνθήκες στην καθημερινότητα των παιδιών στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις οικογένειες. Έχουμε κατασκευάσει ένα καινούργιο και σύγχρονο Δημοτικό Σχολείο.  Αναβαθμίζουμε ενεργειακά τόσο το 2ο Δημοτικό Σχολείο, όσο και το Γυμνάσιο Ελασσόνας. Προχωράμε στην αναμόρφωση δεκάδων σχολικών αυλών. Παράλληλα, ανοίξαμε μετά από οκτώ χρόνια το Νηπιαγωγείο των Καλυβίων». «Θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα κοντά στους Τρίτεκνους και στην Ελληνική Οικογένεια» τόνισε κλείνοντας ο Θανάσης Παιδής, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης χειροκρότησε τις βραβεύσεις των παιδιών των τρίτεκνων οικογενειών που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το 2019.

 

Previous ArticleNext Article