Ελασσόνα

Θανάσης Παιδής: Είμαστε πάντα κοντά στους κατοίκους όλων των χωριών

Άριστη συνεργασία με τους προέδρους όλων των χωριών έχει ο Θανάσης Παιδής προσπαθώντας να παρέχει βοήθεια και να δίνει λύσεις στα προβλήματα – είτε αυτά είναι μικρά, είτε μεγαλύτερα – τα οποία ανακύπτουν συνεχώς.

Άλλωστε για τον ίδιο έχει μεγάλη σημασία η καθημερινότητα των πολιτών και με αυτό ως δεδομένο παρεμβαίνει στην αντιμετώπιση των ζητημάτων.

Πρόσφατα και μετά από σχετική συνεννόηση παρέδωσε άσφαλτο στον πρόεδρο της Άκρης ώστε να γίνει εφικτή η επιδιόρθωση μικρών τμημάτων οδοποιίας εντός της κοινότητας.

Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημανθεί ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας βελτίωσε σημαντικά τον δρόμο Άκρη – Λουτρό, ένα έργο που αποτελούσε πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Παράλληλα, με ενέργειες του Θανάση Παιδή θα αποκατασταθεί το σήμα κινητής τηλεφωνίας ώστε οι κάτοικοι του χωριού να έχουν τη δυνατότητα απρόσκοπτης επικοινωνίας.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Στέφανο Τσιανάκα, ο οποίος καθημερινά και με μεγάλο ζήλο εργάζεται για την επίλυση των προβλημάτων του μικρού χωριού Άκρη Ελασσόνας. Έχουμε καθήκον να είμαστε πάντα κοντά στους κατοίκους όλων των χωριών» τόνισε ο Θανάσης Παιδής, ενώ πρόσθεσε: «Ασχολούμαστε με τα κοινά μόνο για να βοηθάμε όπου μπορούμε. Η συμμετοχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σημαίνει ανιδιοτελή προσφορά προς τον πολίτη και την κοινωνία» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

 

Previous ArticleNext Article