Ελασσόνα

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ολοκλήρωσε τις εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης του δρόμου Λάρισας – Ελασσόνας στο ύψος της Μελούνας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιήθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο κομμάτι της Εθνικής Οδού Λάρισας Ελασσόνας στο ύψος της Μελούνας. Το έργο εντάσσεται στην εργολαβία «Αποκατάσταση τμήματος νέας εθνικής οδού: Λάρισα – Ελασσόνα (μέσω Μελούνας) – Όρια ν. Κοζάνης (δ. Ελασσόνας)», προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ.

Το επόμενο διάστημα εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης του δρόμου Ελασσόνας – Κοζάνης μέχρι τα όρια του Νομού Κοζάνης.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής:

«Πρόκειται για συντηρήσεις απολύτως απαραίτητες για την μείωση της επικινδυνότητας και για την ενίσχυση της ασφάλειας  των μετακινήσεων των πολιτών. Στο έργο αυτό διεισδύουν οι ανθρώπινες επιθυμίες των κατοίκων. Με το έργο αυτό ωφελούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, καθώς και οι χρήστες του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου γενικότερα. Είναι έργο χρήσιμο καθώς το Υπουργείο Υποδομών χρονοτριβεί στην ολοκλήρωση της εκπόνησης των μελετών για την παράκαμψη της Ελασσόνας. Μέχρι τότε εμείς συντηρούμε τον υπάρχον δρόμο ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Τα έργα δημιουργούν θέσεις εργασίας και μοχλεύουν τα χρήματα στην τοπική πραγματική οικονομία».

Previous ArticleNext Article