Αθλητισμός

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστείτον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Ιούλιο Συναδινό

Θέλω να εκφράσω τις προσωπικές μου ευχαριστίες, αλλά και όλων των οπαδών μας, προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Ιούλιο Συναδινό, για την έμπρακτη συμπαράστασή του στο κοινωνικό μήνυμα που στείλαμε ως ΑΕΛ, για το αγκάλιασμα των προσφυγόπουλων από την ελληνική κοινωνία.

Τα παιδιά δεν πρέπει να πληρώνουν πολέμους, πολιτικές αντιπαραθέσεις και κομματικούς ανταγωνισμούς. Τα παιδιά έχουν ανάγκη από αγάπη, τροφή, στέγη και γνώση. Είναι αδιανόητο ένα τέτοιο κοινωνικό μήνυμα να εκλαμβάνεται απ’ οποιονδήποτε ως πολιτικό.

Η λαρισαϊκή κοινωνία, της οποίας αναπόσπαστο κομμάτι είναι η ΑΕΛ, που δεν είναι φυσικά μόνο ποδοσφαιρική ομάδα αλλά κοινωνικό κίνημα, με επικεφαλής τον δήμαρχο Λαρισαίων, είμαστε έτοιμοι να συμπαρασταθούμε στα παιδιά όλου του κόσμου και όχι μόνο στα προσφυγόπουλα.

2. Δυστυχώς, μετά από ένα τόσο σοβαρό θέμα, πρέπει να τοποθετηθώ και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία αναφέρει ότι θα μου υποβληθεί μήνυση και αγωγή για τις δηλώσεις που έκανα μετά τον χθεσινοβραδινό αγώνα.

Δυστυχώς, το τονίζω και πάλι, η ιδιοκτησία και το περιβάλλον αυτού του Παναθηναϊκού, δεν είναι άσχετοι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά δεν έχουν και καλούς νομικούς συμβούλους. Ακόμη ψάχνω να βρω το αδίκημα το οποίο διέπραξα.

Κύριοι, πως χαρακτηρίζεται στην καθομιλουμένη η παράνομη ποινικά και πειθαρχικά συμπεριφορά σε πάρα πολλά παιχνίδια, όπως έχουν δει από την τηλεόραση ή ζωντανά όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι και όχι μόνο, του Ζέκα και του Μπεργκ;

Δυστυχώς, επαναλαμβάνω, κ. Αλαφούζο, με τις συμπεριφορές σας και τις συμπεριφορές του περιβάλλοντός σας, έχετε χάσει ακόμη και φίλους σαν κι εμένα, που έχω χαρίσει έως και παίκτες στον Παναθηναϊκό, πολύ πιο αξιόλογους απ’ αυτούς που έχετε τώρα.

Θυμηθείτε την κουβέντα την οποία σήμερα σας καταθέτω εγγράφως: Ο Θωμαϊδης και ο θίασός του θα σας καταστρέψουν.

Previous ArticleNext Article