Λάρισα

Η Λάρισα θρηνεί τον υπολοχαγό Κωνσταντίνο Χατζή και τον Ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Λάρισα, που θρηνεί τα δικά της παιδιά, τον υπολοχαγό Κωνσταντίνο Χατζή και τον Ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα με το στρατιωτικό ελικόπτερο στο Σαραντάπορο.
Συγεκρκιμένα ο Κωνσταντίνος Χατζής κατάγονταν και ζούσε στη Φαλάνη Λαρίσης. Πριν από σχεδόν 2,5 χρόνια, ο Κωνσταντίνος Χατζής έχασε τον πατέρα του και πριν από σχεδόν έναν χρόνο, ο άτυχος υπολοχαγός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του.
«Ήταν ένα παιδί διαμάντι. Ένα πολύ καλό παιδί και πάντα συνεπής στη δουλειά του. Δούλευε όλες τις Άγιες Μέρες του Πάσχα για να πάει αύριο στη γυναίκα του που είναι στο εξωτερικό», λέει συγκλονισμένη η θεία του άτυχου υπολοχαγού που δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τι έχει συμβεί.
Ο υπολοχαγός αφήνει πίσω του την σύζυγό του, που τα τελευταία χρόνια είχαν αναγκαστεί να ζουν χωριστά, αφού λόγω οικονομικών δυσκολιών εργάζονταν στο εξωτερικό.
Η κηδεία του Ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα που άφησε πίσω του δύο μικρά κορίτσια και την σύζυγό του, έγινε σε κλίμα οδύνης από το Ι.Ν της Αναλήψεως στη Λάρισα στις 12 το μεσημέρι, ενώ στις 5.30 σήμερα το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή από το Ι.Ν του Αγ Κων/νου και Ελένης στη Φαλάνη.
Στις κηδείες ο Υπουργός κ. Πάνος Καμμένος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης.

Previous ArticleNext Article