Ελασσόνα

Η Ιερά Μητρόπολις Ελασσώνος συνεχίζει τις συναντήσεις της Σχολής Γονέων

Η Ιερά Μητρόπολις Ελασσώνος συνεχίζει τις συναντήσεις της Σχολής Γονέων προσκαλώντας γονείς, εκπαιδευτικούς και νέους στην Δ΄ (4η) συνάθροιση το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού της Κέντρου.

Η μάστιγα των διαζυγίων που ταλανίζουν τη σύγχρονη οικογένεια θα βρεθεί στο επίκεντρο της δ΄ συναντήσεως. Είναι χρέος όλων μας να αντικρίσουμε κατάματα και αληθινά τη δυσκολία των νέων συζύγων να σηκώσουν το βάρος της σχέσης και της ανατροφής των παιδιών. Να εμπνευστούν από το ιδανικό της αγάπης. Να ανακαλύψουν αποτελεσματικούς τρόπους υπέρβασης των αδιεξόδων.  Όλα ετούτα θα συζητηθούν με τον προσκεκλημένο της Ιεράς Μητροπόλεως Πρωτοπρεσβύτερο Αντώνιο Καλλιγέρη, Διευθυντή της Διεύθυνσης Ποιμαντικής Γάμου και Οικογένειας της Ιεράς  Αρχιεπισκοπής  Αθηνών, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Διαζύγιο, Λύση ή Διάλυση;»

Μετά τη λήξη της συζήτησης  θα υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με τον ομιλητή στο χώρο των Κατηχητικών Συναντήσεων. Προς βοήθεια των νέων συζύγων, οι οποίοι δεν έχουν κάποιο συγγενικό πρόσωπο για να εμπιστευτούν τα παιδιά τους, θα υπάρξει εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα παιδιά υπ’ ευθύνη του Γραφείου Νεότητος στο χώρο του Πνευματικού  Κέντρου.

Για όσους παλεύουν, αγωνιούν και ονειρεύονται, η πρόσκληση είναι ανοικτή και είστε άπαντες ευπρόσδεκτοι!

Εκ της Ι. Μητροπόλεως

Previous ArticleNext Article