Λάρισα

Η Δημοτική χορωδία Φαρσάλων στην Αταλάντη

Με μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση η Δημοτική Χορωδία  Φαρσάλων έκλεισε την πολύ πλούσια σε εκδηλώσεις φετινή χορωδιακή χρονιά.

Προσκεκλημένη από το Δήμο Λοκρών πήρε μέρος στο 36ο (τριακοστό έκτο) χορωδιακό φεστιβάλ Αταλάντης που διοργάνωσε ο παραπάνω δήμος και στο οποίο συμμετείχαν τα πολυφωνικά σχήματα: Δημοτική χορωδία Φαρσάλων, Πολιτιστικός χορωδιακός σύλλογος Αταλάντης «Η Αρμονία», Χορωδία «Ηχοχρώματα» Πρέβεζας  και  η Βολιώτικη  Χορωδία.

Η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων παρουσίασε ένα επιλεγμένο πρόγραμμα με συνθέσεις ελλήνων και ξένων δημιουργών a capella και συνοδεία πιάνου και κατενθουσίασε το φιλόμουσο κοινό που είχε κατακλύσει το χώρο της συναυλίας. Στο πιάνο συνόδευε η καθηγήτρια μουσικής κ Κατερίνα Ζαρογιάννου και τη χορωδία διηύθυνε ο μαέστρος Κωσταντίνος  Μάτης.

Χαιρετίζοντας την παρουσία της χορωδίας στην Αταλάντη ο δήμαρχος  της πόλης  κ Νίκος Λιόλιος  συνεχάρη τους χορωδούς  για την εξαιρετική τους εμφάνιση και παρέδωσε στον πρόεδρο της χορωδίας κ Γιάννη Μαλετσικα τιμητική πλακέτα, ο οποίος με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο για την τιμητική πρόσκληση, προσκάλεσε την ανδρική χορωδία της  πόλης  να επισκεφτεί τα Φάρσαλα, προσέφερε δε στο δήμαρχο  παραδοσιακό Χαλβά.

Μετά το τέλος της συναυλίας ο δήμαρχος δεξιώθηκε όλες τις χορωδίες στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης.

2017 06 24 FARSALA CHOIR IN ATALANTI (2)

Previous ArticleNext Article