Αθλητισμός

Εύκολο απόγευμα για τον ΠΟΕ στο Αργυροπούλι

Με σημαντικες απουσιες οπως του Λαγου, Αθανασουλη αλλα και εχοντας στον παγκο τους Καραγκούνη,Νταμπωση ο Π.Ο.Ε  περασε ανετα απο την εδρα της Δοξας Αργυροπουλιου με 0-6 (ολα τα γκολ στο β ημιχρονο).
Απο την αρχη του αγωνα ο Π.Ο.Ε πηρε τον ελεγχο και την πρωτοβουλια των κινησεων παιζοντας στο μισο γηπεδο την Δοξα με αποτέλεσμα να χασει αρκετες ευκαιριες για γκολ με σημαντικοτερη οταν απο καθετη πασα ο Ματουλας πηρε την μπαλα μεσα στη περιοχη και αφου περασε και τον γκολκηπερ σουταρε στο καθετο δοκαρι και η μπαλα βγηκε αουτ.
Η Δοξα προσπαθούσε να κρατησει οσο μπορουσε μακρια απο την περιοχη τους επιθετικους του ΠΟΕ με οσες δυναμεις μπορουσαν και να βγει σε καποια καλη αντεπιθεση πραγμα που πετυχε σε 2 περιπτώσεις στην μια να σουταρει απο καλη θεση ο Σακοραφας και να μπλοκαρει ο Γουπος και στην αλλη περιπτωση μετα απο ωραιο 1-2, και σουτ του Τσουτσα στη γωνια επεσε θαυμασια ο Γουπος και εσωσε την ομαδα του ΠΟΕ απο σιγουρη παραβιαση βγαζοντας την μπαλα σε κορνερ.
Στο β ημιχρονο ο Π.Ο.Ε μπηκε αποφασισμενος να καθαρίσει τον αγωνα και μολις στο 50 ο Λαζαριδης εκανε με σουτ το 0-1, στο 54 ο Πεπκολαι με ατομικη ενεργεια και σουτ εκανε το 0-2, στο 65 με κεφαλια ο Πετανι το 0-3, στο 71 παλι ο Πετανι με κεφαλια το 0-4, στο 76 ο Ματουλας με σουτ το 0-5 και στο 85 ο Μπαρλαγιαννης Ν. με σουτ το 0-6 που ήταν και το τελικο σκορ.
Στα αξιοσημειωτα του αγωνος οτι για ενα ακομη ματς ο Π.Ο.Ε επαιξε ωραιο ποδοσφαιρο ενθουσιασε τους φιλαθλους του και με την νικη αυτη εδραιωθηκε στην 4αδα του πρωταθληματος της Α ΕΠΣΛ DE-TOX απο την 3η αγωνιστικη και περιμενει το ερχομενο Σαββατο την ομαδα του Τυρναβου.
Επισης δοθηκε η ευκαιρια στον προπονητη κ Ζηση Ζιαγκα να κανει το επισημο ντεμπουτο στην ομαδα του ΠΟΕ ο 15χρονος ταλαντουχος χαφ γεννηθεις το 2004 ΑΔΑΜΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ, που προερχεται απο τα τμηματα υποδομης του Π.Ο.Ελασσονας οπου φετος δινεται μεγαλη βαρυτητα και η προωθηση αρκετων ταλαντουχων εφηβων στην πρωτη ομαδα.
Π.Ο.Ε (Ζησης Ζιαγκας):Γουπος Μπουσιας Γκαντουνας(Καραγκιοζης) Σουγλης Περτζιονι Πετανι(Κουκουλης) Χαμος Πεπκολαι(Καραγκουνης) Ζηρδελης(Μπαρλαγιαννης Ν) Ματουλας Λαζαριδης.
Δοξα Αργυροπουλιου (Γιωργος Λυκοκωστας):Μπαχτσιβανος Καλογηρος Σακοραφας Χατζης Σακοραφας Βασ.Νταμπαλετσιος Μπαχτσιβανος Φορτουνας Μπουζουκας Τσουτσας Βογιατζης.
Διαιτητής: Μπουμαρσοπουλος, Βοηθοι: Αναστασιου Δεληγιαννη.
*Χρήστος Αγοραστός
Previous ArticleNext Article