Ελασσόνα

“Εφυγε” η Ιωάννα Παιδή

Έφυγε σήμερα από τη ζωή η Ιωάννα Παιδή.

Η εκλιπούσα ήταν σύζυγος του αειμνήστου Γιώργου Παιδή και μητέρα του Θανάση Παιδή και της Ρεβέκκας Παιδή.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, και ώρα 12 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στην Ελασσόνα, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι.Ν. Αγίου Δημήτριου Ελασσόνας, στον όποιο η εκλιπούσα είχε δραστηριοποιηθεί.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Παιδής έκανε γνωστό ότι “έχασε” τη μητέρα του

Δείτε σχετικά:

Αγαπημενη μας Μαμά !!! Έζησες μια ζωή γεμάτη αγάπη, πίστη, αξιοπρέπεια, ευγένεια, αρχοντιά. Ξεχώρισες για όλα αυτά. Μας τα έμαθες όλα αυτά με το παράδειγμα σου και την άπειρη υπομονή σου. Έδωσες πολλή αγάπη και πήρες πολλή αγάπη. Έδωσες αξία και πήρες αξία. Στάθηκες δίπλα μας με αγάπη, αφοσίωση, αλλά και απόλυτη ελευθερία. Μας κράτησες το χέρι σε όλες τις χαρές, αλλά και στα λάθη μας ακόμη πιο σφιχτά. Μας έλεγες πάντα ότι «όλα θα πάνε καλά» και όπου μπορούμε να κάνουμε το καλό, να κάνουμε το καλό. Μας αφήνει κενό, αλλά φεύγεις για τα χέρια του Θεού που τόσο πολύ αγάπησες. Είθε να ανταμώσετε με τον μπαμπά στους κόλπους του Αβραάμ.
Αντίο Μαμά, αντίο Μπέμπα, κάναμε πολλά όμορφα μαζί, περάσαμε πολυ όμορφες στιγμες και όσα έμειναν για το μέλλον θα τα ζήσουμε μαζί και για σένα.
ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !

Αγαπημένη μας Μαμά !!! Έζησες μια ζωή γεμάτη αγάπη, πίστη, αξιοπρέπεια, ευγένεια, αρχοντιά. Ξεχώρισες για όλα αυτά. Μας…

Παιδής Θανάσης paylaştı: 18 Mart 2020 Çarşamba

Previous ArticleNext Article