Ελασσόνα

Ευχαριστίες από κατοίκους του Λουτρού Ελασσόνας προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συνάντηση είχε ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής με τον πρόεδρο του Λουτρού Ελασσόνας Λάμπρο Καλύβα.

Ο κ. Καλύβας μετέφερε τις ευχαριστίες των κατοίκων του ορεινού χωριού για την ολοκλήρωση της συντήρησης του δρόμου Λουτρό  – Άκρη, καθώς επρόκειτο για ένα χρόνιο αίτημα που υλοποιήθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, όπως επίσης και για το γεγονός ότι ο κ. Παιδής ήταν πάντα κοντά τους, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις δύσκολες όπως οι χιονοπτώσεις, οι ζημιές από το χαλάζι κλπ.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Παιδής δήλωσε ότι τα έργα συντήρησης του οδικού δικτύου θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα στον άξονα Ελασσόνας -Δεσκάτης, ενώ τεχνικά κλιμάκια θα επισκεφτούν το Λουτρό ώστε να εξετάσουν τη δυνατότητα παρεμβάσεων από την πλευρά της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Παράλληλα, έγινε συζήτηση για τον προγραμματισμό δράσεων εντός του 2020, όπως επίσης και για τον καλύτερο συντονισμό ενόψει του χειμώνα και των πιθανών χιονοπτώσεων στην περιοχή.

Ο κ. Παιδής, μετά το τέλος της συνάντησης, δήλωσε τα εξής: «Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με τους προέδρους των χωρίων και τα τοπικά συμβούλια. Με συνέπεια και σταθερότητα βρισκόμαστε συνεχώς κοντά στους κατοίκους όλων των χωριών, έτσι είμαστε κοντά και στους κατοίκους του ορεινού Λουτρού Ελασσόνας, μιας κοινότητας ζωντανής που συναποτελείται από ανθρώπους του μόχθου. Σε αυτούς τους ανθρώπους έχουμε την ευθύνη να είμαστε δίπλα και να προσπαθούμε να βελτιώνουμε την καθημερινότητά τους. Είναι κάτι που το κάνουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με κάθε εφικτό τρόπο» επισήμανε, κλείνοντας, ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής .

Previous ArticleNext Article