Ελασσόνα

Ευχαριστήρια επιστολή της Κοινότητας Τσαριτσάνης

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την απερχόμενη Δημοτική Αρχή για την άψογη συνεργασία στην προσπάθειά μας να επιλύσουμε προβλήματα και να προωθήσουμε την ανάπτυξη του τόπου. Ιδιαίτερα,ευχαριστούμε το Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου για την αμεσότητα, την ειλικρίνεια, την εργατικότητα και την αμέριστη στήριξή του. Να ευχαριστήσουμε επίσης όλους τους συνεργάτες του καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου που συνέβαλαν με όλες τους τις δυνάμεις στην επίτευξη των στόχων μας.

Η συνεργασία, η εργατικότητα και η προσπάθεια αποτέλεσαν τα κύρια χαρακτηριστικά της πενταετούς θητείας μας και το αποτέλεσμα έίναι αδιαμφισβήτητο. Οι μέχρι τώρα παρεμβάσεις,τα έργα και ο συνολικός σχεδιασμός είναι ήδη ορατά και θα φανούν ακόμα περισσότερο το επόμενο χρονικό διάστημα με την ολοκλήρωση σημαντικών έργων υποδομής,όπως η Αποχέτευση, η Ανάπλαση του χώρου της πλατείας, η ανέγερση του Πνευματικού Κέντρου και το Σχέδιο πόλεως της Τσαριτσάνης.

Στη νέα Δημοτική Αρχή να ευχηθούμε κάθε επιτυχία για το καλό του τόπου μας. Με εκτίμηση Το Τοπικό Συμβούλιο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Τσαριτσάνης

Previous ArticleNext Article