Ελασσόνα

Ευχές Γιώργου Κατσιαντώνη για νέα σχολική χρονιά από Ευαγγελισμό Ελασσόνας

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε, τα μαθητικά χαμόγελα γέμισαν τις αυλές των σχολείων, και τα καρδιοχτύπια πρωταγωνίστησαν στα πρωτάκια, που σήμερα διαβαίνουν την πόρτα της μάθησης. Και μας θυμίσατε εμάς πριν από χρόνια, όταν ήμασταν παιδιά. Μόνο που για εμάς ήταν πιο ανέμελες οι εποχές εκείνες, γιατί δεν κουβαλούσαμε το σαράκι της οικονομικής κρίσης, που έχει τρυπήσει τις τσέπες χιλιάδων οικογενειών σε όλη την Ελλάδα”.

Φανερά συγκινημένος ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, παρακολούθησε τον Αγιασμό στο Δημοτικό σχολείο του Ευαγγελισμού Ελασσόνας, μετά από πρόσκληση του διευθυντή Κώστα Κουτσογιάννη.

Επισήμανε την αναγκαιότητα τονωτικών ενεργειών στην Παιδεία, προκειμένου να επιτευχθεί ο σεβασμός στο παιδί και στο δικαίωμα του στην εκπαίδευση, και ευχήθηκε στους μαθητές να έχουν μια δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη από γνώση που θα τους συντροφεύει στη ζωή τους.

Για ένα δύσκολο έργο, που βασίζεται στην υπομονή και την πίστη για την πραγμάτωση των στόχων των παιδιών τους, έκανε λόγο ο Γιώργος Κατσιαντώνης αναφερόμενος στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, στους οποίους έδωσε ευχές για μία εποικοδομητική χρονιά.

 

 

Previous ArticleNext Article