Λάρισα

Ευρεία σύσκεψη στην Αγιά για τα προβλήματα της περιοχής συγκαλεί την Παρασκευή ο Κόκκαλης

Ανοιχτή επαρχιακή σύσκεψη στην Αγιά συγκαλεί την ερχόμενη Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Στόχος της σύσκεψης είναι η ενδυνάμωση του διαύλου διαλόγου με την κοινωνία, η καταγραφή όλων των προβλημάτων και η κατά το δυνατό επίλυσή τους.

Πρόκειται για την πρώτη από σειρά επαφών του Λαρισινού κυβερνητικού στελέχους με το σύνολο των φορέων στις κατά τόπους περιοχές του νομού Λάρισας.

Από την πρώτη αυτή ζύμωση αναμένεται να δημιουργηθεί μία ειδική τριμελής επιτροπή φορέων για την επαρχία Αγιάς, αποτελούμενη από εκπρόσωπο του γραφείου του υφυπουργού, του δήμου Αγιάς και των υπολοίπων φορέων της επαρχίας. Αποστολή της συγκεκριμένης επιτροπής είναι η προώθηση και παρακολούθηση όλων των ζητημάτων που θα καταγραφούν, με στόχο την ευελιξία και την ταχύτερη επίλυσή τους.

Στη σύσκεψη που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο  “Χρυσαλλίδα”, θα συμμετέχει το σύνολο των διοικητικών και παραγωγικών φορέων του τόπου, ενώ είναι ανοιχτή για το κοινό.

Previous ArticleNext Article