Λάρισα

Ευθυμίου: κατασκευές ειδικών ορθωτικών πελματάτων

Επειδή η πρόληψη είναι τρόπος ζωής και όχι σχήμα λόγου, η εταιρεία Ευθυμίου Ιατρικά Ορθοπαιδικά, μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόληψη», σε μια πρωτότυπη ημέρα δράσης και ενημέρωσης για θέματα (πέλματος) ποδιού , υγείας και άθλησης.
Ο πελματογράφος είναι μια διαγνωστική ιατρική συσκευή, που λειτουργεί χωρίς ακτινοβολία ή ραδιενέργεια και μπορεί να εφαρμοστεί άφοβα σε ενήλικες.και παιδιά Αξιολογώντας αυτές τις μετρήσεις και τις πληροφορίες του πελματογραφήματος κατασκευάζονται ειδικά ορθωτικά πέλματα αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο ασθενή.
Το πελματογράφημα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις υψηλές φορτίσεις που ασκούνται στο πέλμα και τον χρόνο παραμονής τους, την ισορροπία του ασθενούς σε σχέση με το κέντρο βάρους του σώματός του, την ανάλυση της βάδισης στις διαφορετικές φάσεις στήριξης και αιώρησης καθώς και την φόρτιση της ποδικής καμάρας.
Αξιολογώντας αυτές τις μετρήσεις και και τις πληροφορίες του πελματογρφήματος κατασκευάζονται ειδικά ορθωτικά πέλματα αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο ασθενή. Στόχος της ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΑ / ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ είναι να συνεχίσει να αναπτύσσει και να πραγματοποιεί δράσεις και ενέργειες που αφορούν την πρόληψη σε καίρια ζητήματα της καθημερινότητας μας που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Γιατί η πρόληψη δεν είναι σχήμα λόγου. Είναι τρόπος ζωής!
Previous ArticleNext Article