Ελασσόνα

«Εργαστήριο συμβουλευτικής για ανέργους» στην Ελασσόνα

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ), διοργανώνουν «Εργαστήριο συμβουλευτικής για ανέργους» με θέμα «Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας». Το εργαστήριο είναι δίωρο και η ημερομηνία διεξαγωγής του θα ανακοινωθεί στη συνέχεια.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εργαστήριο, μπορούν να προσέλθουν στο Δημοτικό Κατάστημα είτε στο Κέντρο Κοινότητας και να υποβάλλουν την αίτησή τους ή να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Κοινότητας στα τηλέφωνα 2493022676 και 2493350245, τις πρωινές εργάσιμες ώρες, από 08:00 -15:00.

Το Κέντρο Κοινότητας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του επιδιώκει τη συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, προκειμένου να γίνουν γνωστές οι δράσεις και τα προγράμματά του που αφορούν ανέργους και εργαζόμενος, προς όφελος των δημοτών του Δήμου Ελασσόνας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, μπορείτε να απευθύνεστε από Δευτέρα έως Παρασκευή στο τηλέφωνο 2493022676.

Πληροφορίες για το Ινστιτούτο Εργασίας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.inegsee.gr/

To Κέντρο Κοινότητας εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα “Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020” και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Previous ArticleNext Article