Ελασσόνα

Εργασίες ανακαίνισης αθλητικών εγκαταστάσεων του δημοτικού σχολείου Ευαγγελισμού

Ξεκίνησαν σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου – με τη διενέργεια των απαραίτητων μετρήσεων – οι εργασίες ανακαίνισης των αθλητικών εγκαταστάσεων (προαύλιος χώρος και κλειστό γυμναστήριο) του Δημοτικού Σχολείου Ευαγγελισμού Ελασσόνας, από τους υπεύθυνους της Τεχνικής Εταιρείας η οποία ανέλαβε το έργο, έπειτα από τη δημοπράτηση που πραγματοποιήθηκε από τον αρμόδιο οργανισμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι τεχνικοί στη συνέχεια ενημέρωσαν τον Δ/ντή του Σχολείου κ. Κουτσογιάννη Κων/νο και το σύλλογο διδασκόντων για την πορεία εξέλιξης των εργασιών.

Φυσικά, η προσμονή για την ολοκλήρωση του έργου αποτελεί το κεντρικό θέμα συζήτησης όλων των μικρών και μεγάλων του σχολείου μας (μαθητών, γονέων και διδασκόντων) και συνέβαλε καταλυτικά στην άνθιση των χαμόγελων, με την προσδοκία των ανακαινισμένων αθλητικών εγκαταστάσεων…!

Έργο σημαντικό, με ιδιαίτερη σημασία για το σύνολο της ευρύτερης περιοχής και τους κατοίκους της, η ολοκλήρωση του οποίου θα αποτελέσει έργο αναφοράς και σταθμό στα εκπαιδευτικά δρώμενα των παιδιών του Ευαγγελισμού και των γύρω χωριών.

Οφείλουμε  ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον κ. Στέλιο Δημότσιο ο οποίος ως στέλεχος της Περιφέρειας Θεσσαλίας και συνάμα υπεύθυνος Αθλητικών έργων, ενεργεί τα δέοντα με μεράκι για την υλοποίηση αυτού του τόσου σημαντικού στόχου της περιοχής μας.

Previous ArticleNext Article