Ελασσόνα

Επιχορήγηση 2.000.000 ευρώ στο δήμο Ελασσόνας

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κ. Χαρίτση ο δήμος Ελασσόνας λαμβάνει 1.987.988,60 ευρώ για την εξόφληση υποχρεώσεων του. Το ποσό αυτό είναι το μεγαλύτερο που λαμβάνει δήμος σε ολόκληρη τη χώρα, όπως προκύπτει από τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Χαρίτση για την απόφασή του να επιχορηγήσει τον δήμο Ελασσόνας με το ποσό των δυο, περίπου, εκατομμυρίων ευρώ. Η συνεργασία μας με τον υπουργό, τόσο στο προηγούμενο υπουργείο, όσο και σε αυτό, είναι άριστη.

Ο δήμος Ελασσόνας από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την διακυβέρνησή του διεκδικεί, και θα συνεχίσει να διεκδικεί, τόσο από την κεντρική, όσο και από τον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, όλα εκείνα τα ποσά που θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση του έργου μας, να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά του δήμου και να σχεδιάσουμε, απρόσκοπτα, την επόμενη μέρα.

Όσο και αν κάποιοι επιμένουν, λόγω ένδειας επιχειρημάτων, να μιλούν για «μηδενικό έργο», είναι το έργο αυτό ακριβώς, που τους διαψεύσει καθημερινά. Οι προσπάθειές μας συνεχίζονται με σκληρή δουλειά και προγραμματισμό.

Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά την κυβέρνηση και προσωπικά τον υπουργό.

Previous ArticleNext Article