Ελλάδα

Επεσε νεκρός κρεοπώλης έξω από το μαντρί του

Την τελευταία του πνοή ξαφνικά, έξω από το μαντρί με τα ζώα του, κι ενώ μόλις είχε ολοκληρώσει τις κτηνοτροφικές εργασίες, άφησε χθες το μεσημέρι ένας 68χρονος. Πρόκειται για τον Δημήτρη Νικολάου, κτηνοτρόφο και ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου «Το Κεραμίδι» στον Βόλο, στη συμβολή των οδών Κασσαβέτη και Γαλλίας.

Ο 68χρονος είχε πάει από νωρίς μαζί με τον γιο του στα μαντριά τους, που βρίσκονται σε περιοχή ανάμεσα στα Κανάλια και το Κεραμίδι. Το μεσημέρι μετέφεραν τα ζώα τους από το ένα μαντρί στο άλλο. Όταν τελείωσαν, ο 68χρονος είπε στον γιο του ότι θα ακολουθήσει άλλο μονοπάτι «για να βγει μπροστά». Όταν ο γιος του, κατεβαίνοντας, είδε ότι ο πατέρας του αργούσε, τον αναζήτησε. Γύρισε πάλι πίσω και τον είδε πεσμένο χωρίς να έχει αισθήσεις, έξω σχεδόν από το μαντρί.

Άμεσα κινητοποιήθηκε ολόκληρο το χωριό, προκειμένου να τον κατεβάσουν από τη δύσβατη περιοχή με φορείο, και τον παραλάβει ασθενοφόρο.

Ήταν όμως ήδη αργά. Ο άτυχος άντρας είχε εκπνεύσει, βυθίζοντας στο πένθος το χωριό, οι κάτοικοι του οποίου τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν.

Έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Πηγή: taxydromos.gr

Previous ArticleNext Article