Ελασσόνα

“Επαγγελματική” εκτός έδρας νίκη του ΠΟΕ

Με σκόρερ τον Στέφανο Σουγλη πέρασε από την δύσκολη εδρα της Λάρισας 12 με επαγγελματική νίκη ο ΠΟΕ και παραμένει στη 2η θέση σε απόσταση αναπνοής από τον Αετό Μακρυχωριου που κέρδισε και αυτός με το φτωχό σκορ 1-0  την ομάδα του Αβέρωφ και τον περίμενει την επόμενη αγωνιστική στην έδρα του ΠΟΕ στο ντέρμπι της αγωνιστικής, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 15:00.

Το α ημίχρονο τελείωσε ισόπαλο  0-0 με πολύ μέτρια απόδοση του ΠΟΕ ο οποίος είχε την κατοχή μπάλας, χωρίς όμως να κάνει της μεγάλες ευκαιρίες, κάποιο επικίνδυνο σουτ, ενώ απείλησε μόνο με στημένα φάουλ και κόρνερ.
Στο 46 τη θέση του Γουπου  πήρε ο Γκουτζουρελας λόγω τραυματισμού. ενώ στο 48 στη θέση του του Μπουσια ο Παναγιωτου Α. 
Στο 65 στη θέση του Καραγκούνη ο Λαγός και ένα λεπτό αργότερα στο 66 σεντρα του Αθανασουλη καρφωτη κεφαλιά του Σουγλη και γκολ 0-1 για τον ΠΟΕ .
Στο 70 μετά από λάθος στην άμυνα του ΠΟΕ σουτ επιθετικού της Λάρισας 12 Τσιτσοπουλου και αποκρουει σωτηρια ο Γκουτζουρελας και στο 75 στη θέση του Λαζαρίδη ο Πετάνι
Στο 90 δυνατό σουτ του Λαγού και σωτηρία απόκρουση του Ιορδανιδη σε κόρνερ..
Στο 90+ φάουλ του Ματουλα και αποκρούει σε κόρνερ ο Ιορδανιδης και κρατάει το 0-1.
τελικό σκορ 0-1
Ο ΠΟΕ αγωνίσθηκε με 2 βασικές απουσίες του Πεπκολαι λόγω τραυματισμού και του Ζηρδελη ο οποίος παρουσιάστηκε στρατιώτης στην Τρίπολη.
Λάρισα 12 (Δημήτρης Καπετανοπουλος): Ιορδανιδης Ν. Δημόπουλος Φλώρος Π. Φλώρος Ν. Κιτσιος Στρατινακης Ελιζοπουλος Κίτσος Δ.Φλωρος Α.Ιορδανιδης Δ.Τσιτσοπουλος Ε.
Αναπληρωματικοί:Γκουτσαμπασουλης Δ. Δονος.
Π.Ο.Ελασσονας (Ζήσης Ζιαγκας):Γουπος Μπουσιας Νταμπωσης Σουγλης Περτζιονι Αθανασουλης Χαμος Καραγκούνης Μπαρλαγιαννης Ματουλας Λαζαρίδης,
αναπληρωματικοί Λαγός Γκαντουνας Πετάνι Γκουτζουρελας Παναγιωτου Π.Καλαιτζιδης Παναγιωτου Α.
Διαιτητής Αγγελουλης.
βοηθοί Μάνος, Παραφεστας
*Χρήστος Αγοραστός
Previous ArticleNext Article