Ελασσόνα

Επίσκεψη του 1ου ΕΠΑΛ Ελασσόνας στη Βιομηχανία Κρέατος P.F.S. Παπαγεωργίου

Οι μαθητές της Β΄ τάξης του «Τομέα Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων & Περιβάλλοντος» καθώς και οι μαθητές της Γ ΄τάξης της ειδικότητας «Ζωϊκής Παραγωγής» του 1ου ΕΠΑΛ Ελασσόνας, στα πλαίσια των εργαστηριακών τους μαθημάτων, επισκέφτηκαν την «Βιομηχανία Κρέατος P.F.S. Παπαγεωργίου» στον Αμπελώνα Λάρισας.

Εκεί οι μαθητές καθώς και οι συνοδοί καθηγητές τους , κ.Γκαρλέμου-Δεληγιάνη Παναγιώτα και κ. Τσιαούσογλου Ελένη ξεναγήθηκαν στους χώρους της Βιομηχανίας και ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους της για τα διάφορα στάδια επεξεργασίας, τυποποίησης, συσκευασίας αποθήκευσης και εμπορίας του κρέατος και διαπίστωσαν την «διαχείριση της ποιότητας» που εφαρμόζεται στη Βιομηχανία, σ΄ όλα τα στάδια της γραμμής παραγωγής, από την παραλαβή της πρώτης ύλης μέχρι την αποθήκευση και εμπορία αυτής.

Επίσης ενημερώθηκαν, για το συνεχή ρυθμό ανάπτυξης νέων προϊόντων , που ακολουθεί η Βιομηχανία με σκοπό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καταναλωτών και των εξελίξεων της τεχνολογίας.

Τέλος οι μαθητές και οι καθηγητές τους εντυπωσιάστηκαν από την επίσκεψη και έφυγαν πλήρως ικανοποιημένοι από την υποδοχή και τη φιλοξενία των ανθρώπων της Βιομηχανίας, τους οποίους ευχαριστούν θερμά.

img_20161216_095253

Previous ArticleNext Article