Ελασσόνα

Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Τσαριτσάνης στο AEL FC ARENA

Μια διαφορετική νότα έδωσαν σήμερα οι φωνές των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Τσαριτσάνης στο AEL FC ARENA.

Το αίτημα του σχολείου της ιστορικής κοινότητας Τσαριτσάνης στην ΠΑΕ ΑΕΛ για τον προγραμματισμό της επίσκεψης έγινε αμέσως αποδεκτό και σήμερα Τετάρτη 13/11/2019 οι πύλες του γηπέδου άνοιξαν και υποδέχτηκαν τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους.

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΛ ο κ. Γιάννης Καλογιάννης Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου, αλλά και συγγραφέας και ιστορικός της ΑΕΛ, μίλησε στους μαθητές αλλά και στους δασκάλους τους εξιστορώντας  τη διαδρομή της ΑΕΛ από την ημέρα ίδρυσής της έως και σήμερα, τονίζοντας ιδιαιτέρως την Τσαριτσανιώτικη καταγωγή του αειμνήστου αρχηγού της ΑΕΛ Γιώργου Μητσιμπόνα, αλλά και τη σημασία του δευτέρου γράμματος του ονόματος της ΑΕΛ, που είναι η “Ένωση” και τη δύναμη που έχουμε όταν είμαστε ενωμένοι!

Στη συνέχεια οι μαθητές ξεναγήθηκαν από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σωτήρη Μάρκου και τον εκπρόσωπο της Γήπεδο Λάρισας ΑΕ κ. Αστέριο Ιακωβίδη στα αποδυτήρια της ομάδας μας, στην αίθουσα συνεντεύξεων, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο, βλέποντας εκ των έσω τη διαδρομή που ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές σε έναν αγώνα, αλλά και τις ρετρό φωτογραφίες που κοσμούν τον χώρο των αποδυτηρίων και αποτυπώνουν ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας της Βασίλισσας του Κάμπου.

Με τις καθιερωμένες φωτογραφίες σε όλη την εγκατάσταση, με φωνές και χαμόγελα οι συνοδοί εκπαιδευτικοί και οι μικροί μας μαθητές αναφώνησαν «ΑΕΛ» και μας ευχαρίστησαν για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα στο AEL FC ARENA!

 

Previous ArticleNext Article