Λάρισα

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας στην Ηρώ Διώτη

Οξεία επίθεση στην Ηρώ Διώτη ασκεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας παρακολουθεί τις διαδικτυακές παρεμβάσεις της Ηρούς Διώτη, όπως αυτές αναπαράγονται-για ευνόητους λόγους-από τα εντόπια μέσα ενημέρωσης.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: η οποιαδήποτε κριτική (ακόμα και η κακοπροαίρετη) είναι καλοδεχούμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και τα μέλη του.

Το πρόβλημα με την Ηρώ Διώτη είναι ότι ασκεί κριτική χωρίς η ίδια να έχει κάνει την αυτοκριτική της.

Και εξηγούμαστε: ενώ αποφάσισε να διαχωρίσει τη θέση της από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ηρώ Διώτη επέλεξε να διατηρήσει ένα αξίωμα, και ένα ρόλο που φέρει βαριές ευθύνες και που είναι συνδεδεμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Οι δράσεις της και οι πράξεις της που θα δικαιολογούσαν το τίτλο της είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες. Η ίδια είναι μία ανύπαρκτη αρχηγός που επιλέγει να ασκεί κριτική χωρίς να αναλαμβάνει τις ευθύνες της απέναντι στους πολίτες που την ψήφισαν και την παράταξη που την στήριξε.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα η ίδια θα προχωρήσει σε μια γενναία δόση αυτοκριτικής κάτι που θα απελευθερώσει τόσο την ίδια όσο και την περιφερειακή παράταξη που-τώρα-ηγείται.

Previous ArticleNext Article