Αθλητισμός

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΛ

Ηθελε τη νίκη και μόνο. Έπαιζε με τον ουραγό της Super League, έπαιζε στην έδρα της, ήταν το ντεμπούτο του Ράτκο Ντόστανιτς στην τεχνική της ηγεσία (στη δεύτερη θητεία του), είχε επτά διαδοχικά ματς με ήττες και ισοπαλίες.

Τα βρήκε δύσκολα απέναντι στον Πλατανιά, αλλά ο Μίλος Ντέλετιτς επέστρεψε με γκολ. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός επέστρεψε μετά από ένα μήνα απουσίας (20/1 το τελευταίο ματς) λόγω τραυματισμού και είχε ένα “δώρο” στην επανεμφάνισή του.

Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και σκόραρε στο 69ο λεπτό. Αυτό ήταν και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Αυτό έδωσε τη νίκη στους Θεσσαλούς, οι οποίοι βρίσκονται στο +9 από τη ζώνη υποβιβασμού. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη από τις 17 Δεκεμβρίου και πρώτη στο 2018 σε επίπεδο πρωταθλήματος. Λίγα πράγματα από τον Πλατανιά, ο οποίος έχει ξεκινήσει να σκέφτεται το μέλλον του χωρίς παρουσία την πρώτη κατηγορία.

Στο 69′ ήλθε το γκολ για τη γηπεδούχο ομάδα. Ο Ντέλετιτς άνοιξε το σκορ. Εξαιρετική συνεργασία του σκόρερ με τον Ναζλίδη (ένα-δύο), σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Κλιάιτς.

Ο “χρυσός” σκόρερ και “χρυσή” αλλαγή του Ράτκο Ντόστανιτς είχε την ευκαιρία να βάλει και δεύτερο και τρίτο γκολ για να διευρύνει το προβάδισμα της ομάδας του, αλλά ο Κλιάιτς του στέρησε την ευκαιρία με εξαιρετικές επεμβάσεις.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (46′ Ντέλετιτς), Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Λαγός (62′ Περόνε), Αγκάνοβιτς, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κρίζμαν, Ναζλίδης (74′ Λεοζίνιο).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Σκαρντοβέλι (54′ λ. τρ. Σκαρντοβέλι), Στάμου (74′ Ουντότζι), Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Πλιάτσικας, Ενσικουλού, Πετρόπουλος (83′ Κασάλιτσα).

sport24

Previous ArticleNext Article