Αθλητισμός

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον Οικονόμο

Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα (ισοπαλίες) με Αργυροπούλι και Καλοχώρι, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επέστρεψε τα χαμόγελα στα χείλη των φιλάθλων των κατοίκων της Τσαριτσάνης, κερδίζοντας με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο 1 – 0, τη Δόξα Βλαχογιαννίου.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης για το συγκρότημα του Κώστα Κατσαρά πέτυχε ο μόλις 15 ετών, Στέλιος Δραχαλίβας με διαγώνιο σουτ μέσα από τη περιοχήτων φιλοξενουμένων.

Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα νωρίτερα στην αναμέτρηση είχε δύο χαμένα τετ – α – τετ για να προηγηθεί στο σκορ, όμως οι Θανάσης Λιόλιος και Βαγγέλης Ζηρδέλης, δεν αποδείχθηκαν ψύχραιμοι προ της τελικής του προσπάθειας απέναντι από τον Νούσια.

Οι Συνθέσεις

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Σαπάκος, Μόσχος, Νάνος, Μπουμπουνάρας, Καλφούντζος (88′ Σακοράφας), Παπαγιαννούλης, Χάμος, Φτίκας (65′ Μεφτάρι), Παληγιάννης (70′ Δραχαλίβας), Καραγκούνης.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Μπρέλλας, Γεωργατζιάς, Βάλλας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν. (75′ Γκουρομπίνος), Αλεξίου, Κοντοθανάσης Βρ. (80′ Θανασούλης), Ζηρδέλης, Τόλιος, Αθανασούλης (75′ Λιόλιος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Καραγιάννης, Τσαπράζης.

Πηγή:arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article