Λάρισα

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής και μία απόπειρα κλοπής που διαπράχθηκαν στη Λάρισα

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας τρεις περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην πόλη, δύο τετελεσμένες και μία σε απόπειρα.

Συνελήφθη ως δράστης, σήμερα (20-11-2018) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 44χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, χθες (19-11-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, ο 44χρονος διέρρηξε επαγγελματικό γραφείο και αφαίρεσε από το εσωτερικό δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους, ενώ επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και αντικείμενα.

Παράλληλα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από (12-11-2018) έως (19-11-2018), ο 44χρονος αφαίρεσε ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και αποπειράθηκε να διαρρήξει σχολική μονάδα της πόλης.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε νομότυπα, ενώ ερευνάται τυχόν εμπλοκή του 44χρονου σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

 

 

Previous ArticleNext Article