Αθλητισμός

Εντός έδρας ήττα για τον ΠΟΕ στην πρεμιέρα του Β΄γύρου

Πρεμιέρα β γύρου με ήττα 0-2 για την ομάδα του ΠΟΕ από τα φιλότιμα Βούναινα. Οι πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών των Ματούλα – Παναγιώτου, καθώς και απουσίες βασικών παιχτών (Γελαλής, Συνάπαλος , Παπαχρήστος) που δεν ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα σε συνδυασμό με την  άσχημη εμφάνιση, ήρθε η ήττα για την ομάδα της Ελασσόνας.

Το ματς κύλησε με το α ημίχρονο να έχει εδαφική υπεροχή ο ΠΟΕ αλλά χωρίς να έχει κάποια σπουδαία ευκαιρία, εκτός από ένα μακρινό σουτ του Περτζιόνι. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 0-0 και στο β ημίχρονο παλι ο ΠΟΕ είχε εδαφική υπεροχή αλλά χωρίς την μεγάλη ευκαιρία έτσι στο 70′  ο Συνάπαλος ο οποίος είχε μπει σαν αλλαγή στη θέση του τραυματία Περτζιόνι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα σαν τελευταίος παίχτης και άφησε την ομάδα με 10 παίχτες. Στο ίδιο λεπτό ( 70 )με σουτ φάουλ του Χατζηλιάδη έγινε το 0-1. Στα επόμενα 20 λεπτα ο ΠΟΕ προσπάθησε να ισοφαρίσει κάνοντας κάποιες φάσεις χωρίς αποτέλεσμα και σε μια αντεπίθεση στο 90 έγινε με πλασέ το 0-2 για τα Βούναινα με σκόρερ τον Μερτζιανίδη.

Καλή η διαιτησία του κ Βλιώρα.

ΠΟΕ :Γούπος, Μπούσιας , Κυρίτσης, Πρόδρομος, Περτζιόνι, Λαγός, Κυρίτσης, Μπούνα, Ντούμος,  Καραμάνος , Μπαρλαγιάννης. Έπαιξαν στο β ημίχρονο ως αλλαγές οι  Συνάπαλος, Γελαλής, Νταμπώσης, Γεωργούλας θ.

Χρήστος Αγοραστός

Previous ArticleNext Article