Ελασσόνα

Ενημερωτική εκδήλωση από το Επιμελητήριο Λάρισας

Το Επιμελητήριο Λάρισας διοργανώνει σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο και την Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Λάρισας  ενημερωτική εκδήλωση για το ΓΕΜΗ και τη σχέση του με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Το ΓΕΜΗ έχει συνδεθεί τα τελευταία χρόνια με το σχεδιασμό και την εφαρμογή μιας σειράς νομοθετημάτων που αφορούν την ίδρυση και τη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας (2ος όροφος) την Τρίτη 2/4/2019 και ώρα 7.00 μ.μ

Στην εκδήλωση θα αναλυθούν οι διαδικασίες Καταχωρίσεων και Δημοσιότητας στο Γ.Ε.ΜΗ, ειδικά μετά και τους νέους Νόμους των ΑΕ , ΕΠΕ και ΥΜΣ καθώς και οι υποχρεώσεις που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Επίσης θα παρουσιαστεί η λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής ΥΜΣ, η χρήση της οποίας αλλάζει όλα τα δεδομένα που ξέραμε εως σήμερα και βλέπουμε πως μπορεί πλέον να συσταθεί μια επιχείρηση ακόμη και από το σπίτι.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο ο κ. Γεωργόπουλος ,Προϊστάμενος του  Τμήματος Εταιρικού Δικαίου και ΓΕΜΗ του Υπουργείου Οικονομίας, η κα. Ελένη Αθανασάκη , στέλεχος του ιδίου Τμήματος, και  ο. κ. Γεώργιος Σουρμελής, Research and Development Manager της Κ.Υ.Γ.E.MH.(στην ΚΕΕΕ), o οποίος θα παρουσιάσει σε πραγματικό χρόνο σύσταση μιας επιχείρησης μέσω της  e-YMΣ, επισημαίνοντας τις  βασικότερες διαφορές σε σχέση με την κλασική μορφή Σύστασης(ΥΜΣ)

 

Previous ArticleNext Article