Ελασσόνα

Εκατοντάδες επισκέψεις παιδιών στο πάρκο κυκλοφοριακής Αγωγής στην Ελασσόνα – ΦΩΤΟ

Οι επισκέψεις στο πάρκο κυκλοφοριακής Αγωγής έφτασαν κι αυτές στο τέλος τους με το κλείσιμο των Σχολειών.
Κοντά στα 300 παιδιά ενημερώθηκαν και εκπαιδευτήκαν την άνοιξη στο Πάρκο κυκλοφοριακής Αγωγής το οποίο μετατράπηκε σε ένα ανοιχτό σχολείο, οι μαθητές της Β’ και Γ’ τάξεις των Δημοτικών Σχολείων της πόλης αλλά και της επαρχίας καθώς και μαθητές Νηπιαγωγείων είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν και να βιώσουν συνειδητά, βασικές αρχές ασφαλούς διακίνησης πεζών, ποδηλατιστών, να αξιολογήσουν και να δράσουν συλλογικά για βελτίωση των συνθηκών διακίνησης τους.

parko
“Σε μια χώρα που κυριολεκτικά ξεκληρίζεται στους δρόμους είναι καθήκον να διδάξουμε στα παιδιά μας σωστή κυκλοφοριακή παιδεία και οδηγική συμπεριφορά. Οφείλουμε να τους διδάξουμε από τα πρώτα τους χρόνια πως η συμπεριφορά μας στους δρόμους είναι ζήτημα παιδείας, καλλιέργειας και σεβασμού στην ανθρώπινη ύπαρξη.

parko1

Την δράση αγκάλιασαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας, 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας, 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας, Δημοτικό Σχολείο Τσαριτσάνης, Δημοτικό Σχολείο Ευαγγελισμού,Δημοτικό Σχολείο Κρανέας Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης, 2 Νηπιαγωγείο Ελασσόνας και Νηπιαγωγείο Βερδικούσιας “, τονίζει ο δήμαρχος Ελασσόνας σε ανάρτησή του στο Facebook.

parko2

parko3

parko4

parko5

parko6

parko8

parko7

Previous ArticleNext Article