Ελασσόνα

Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία της ΝΔ Ελασσόνας με την Ο.Κεφαλογιάννη (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκαν  το μεσημέρι της Κυριακής, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, παρουσία δεκάδων στελεχών και πολλών φίλων της Νέας Δημοκρατίας, τα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας από την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Το στέλεχος της Ν.Δ., που πλαισιωνόταν από τους Λαρισαίους βουλευτές κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο και Χρήστο Κέλλα και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Λάρισας κ. Χρ. Καπετάνο, αρχικά επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ελασσόνας, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου και τους συνεργάτες του, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα νέα γραφεία του κόμματος στην Ελασσόνα, εκεί όπου την υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ κ. Δημ. Δριστέλας και τα μέλη της Οργάνωσης.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, ακολούθησαν χαιρετισμοί.

Στα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Ελασσόνας έδωσαν το «παρών»:

Οι βουλευτές Λάρισας – τομεάρχες της Ν.Δ. κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημ. Παπαδημόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Αθαν. Παιδής, η εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας – πρ. έπαρχος Ελασσόνας κ. Μαρία Μαμάρα, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου, ο πρόεδρος του Δημοτ. Συμβουλίου κ. Αντ. Μπίσμπας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρ. βουλευτές κ.κ. Ιωάν. Παπαδημόπουλος και Ελευθ. Κυριακού, παλαιά και νέα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι πολιτευτές κ. Στέλλα Μπίζιου, κ. Ελένη Αξιόγλου, κ. Αικατ. Ζαχείλα, ο γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. κ. Βασ. Σπανάκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Λάρισας κ. Χρ. Καπετάνος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας κ. Δημ. Δριστέλας, πρόεδροι και μέλη γειτονικών ΔΗΜΤΟ της Ν.Δ., ο αγροτοσυνδικαλιστής κ. Χρ. Σιδερόπουλος, δεκάδες στελέχη και φίλοι του κόμματος.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:

Previous ArticleNext Article