Ελασσόνα

Δύο βασιλόπιτες έκοψε το Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης

Το Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης , την Δευτέρα 6-2-2017 έκοψε δύο υπέροχες βασιλόπιτες, προσφορά της κυρίας Άννας Κελεπούρη.

      Τα παιδιά, η διεύθυνση και το προσωπικό του Σχολείου για μια ακόμη φορά επιθυμούν να ευχαριστήσουν όλη την τοπική κοινωνία για τη στήριξη της  στις δράσεις μας.

     Φέτος με τη φροντίδα της κυρίας Ιωάννας Μήτη είχαμε την ιδιαίτερη χαρά, να έχουμε τέσσερα δώρα:

      Το δώρο των παιδιών από τα Υποδήματα Τρουμπούκη, δύο δώρα από το χρυσοχοείο της Άννας Γάτσα, ένα για τους γονείς και ένα για τους εκπαιδευτικούς και το δώρο για τους ανθρώπους που μεταφέρουν καθημερινά τα παιδιά μας ,προσφορά της κυρίας Ιωάννας Μήτη.

      Οι τυχεροί που κέρδισαν τα δώρα είναι: η μαθήτριά μας Μαρία Πουρνάρα, η λογοθεραπεύτριά μας κυρία Λάππα Ευαγγελία-Λιλάντα, η μητέρα μαθητών μας κυρία Ελένη Γελαλή και ο μεταφορέας μας κύριος Θύμιος Κατσόγιαννος.

     Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα.

 Η Διευθύντρια του Σχολείου κυρία Κεφάλα Ευανθία σας ενημερώνει ότι:

        Το Ειδικό (Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο)  Γαλανόβρυσης που ανήκει στο υπουργείο παιδείας λειτουργεί από το 2005 στο κτίριο του παλαιού δημοτικού σχολείου της Γαλανόβρυσης Ελασσόνας.   

      Είναι ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία και φιλοξενεί και εκπαιδεύει παιδιά απ’όλη την περιφέρεια Ελασσόνας. Οι ηλικίες των παιδιών είναι από 4 έως 15 ετών.  Κάθε παιδί, κάθε μαθητής είναι διαφορετικός. Έχει διαφορετικές ανάγκες και ικανότητες που καλούμαστε να καλύψουμε αλλά και να αναδείξουμε.

Η διαφορετικότητα όλων των ανθρώπων είναι δεδομένη, κανείς μας δεν είναι ίδιος.

 Γιατί λοιπόν η δική μας διαφορετικότητα, να είναι αιτία απομόνωσης;

Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας, τον άλλο και να τον αγκαλιάζουμε με τα προτερήματα και τα ελαττώματα του, να αλληλοσυμπληρωνόμαστε και να προσφέρουμε στο μέγιστο  ο καθένας αυτό που μπορεί.

 Όλοι έχουμε ένα καλό κομμάτι, ένα αν όχι περισσότερα κρυφά ταλέντα και ικανότητες που με τα σωστά κίνητρα μπορεί να αναδειχτούν, να μας κάνουν ευτυχισμένους και να μας βάλουν στην θέση που αξίζουμε στην κοινωνία.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξή σας στο έργο μας.

3

Previous ArticleNext Article