Αθλητισμός

Δυνατό φιλικό «τεστ» στην Ελασσόνα

Του Γιάννη Μουκίδη

Μετά από ένα δυνατό, γρήγορο και καθαρό παιχνίδι, που θύμιζε αγώνα πρωταθλήματος, ο Π.Ο. Ελασσόνας επικράτησε του Αμπελωνιακού με 2-1.

Η ομάδα της Ελασσόνας, μόλις λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο με καλή ανάπτυξη και συνεχή κίνηση στο παιχνίδι της, με συνεργασίες μεταξύ των παικτών της, αλλά και με ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα. Το σύνολο του Θανάση Γκαδρή, με την απόδοση του, άρεσε σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, και ο προπονητής Θ. Γκαδρής μάλλον καταλήγει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος(απέναντι στο Καλοχώρι), χωρίς να αποκλείονται και εκπλήξεις.

Η ομάδα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου παρουσιάστηκε δυνατή και μαχητική στην Ελασσόνα, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, και έδειξε πως θα έχει τον πρώτο λόγο για την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία του νομού μας.

Φάσεις – γκολ

4΄: Σουτ του Μπούσια φεύγει μόλις άουτ.

11΄: Σουτ του Νικολαϊδη, από καλή θέση και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Αμπελώνα.

15΄: Ωραία δυνατή κεφαλιά του πολύ καλού Παυλίδη των φιλοξενουμένων γράφει το 0-1 υπέρ του Αμπελώνα, αιφνιδιάζοντας τον ΠΟΕ .

17΄: Σουτ του Πετκολάϊ(Έρβιν) φεύγει άουτ.

39΄: Ωραία προσπάθεια και σουτ του Ματούλα, υποχρεώνει τον γκολκίπερ του Αμπελωνιακού να αποκρούσει σωτήρια.

42΄: Εξαιρετική συνεργασία των Ελασσονιτών, η μπάλα στα πόδια του Τσιάγκου, που με κοντινό σουτ ισοφαρίζει το σκορ σε 1-1 .

44΄: Νέα ευκαιρία του ΠΟΕ, όταν από καλή θέση ο Ματούλας σουτάρει, στέλνοντας τη μπάλα, μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

54΄: Επικίνδυνο σουτ του Μπούσια από δεξιά, αποκρούεται την τελευταία στιγμή από τον τερματοφύλακα, σε κόρνερ.

56΄: Νέο σουτ του Καραμάνου, αποκρούεται από τον γκολκίπερ του Αμπελώνα.

59΄: Προσπάθεια από τα αριστερά των Ελασσονιτών, η μπάλα στα πόδια του Ματούλα, που με δυνατό σουτ γράφει το 2-1, μέσα σε χειροκροτήματα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μπουροτζήκας

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Θανάσης Γκαδρής): Γκουτζουρέλας, Μπούσιας, Μπαλαμούτης, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Πετκολάϊ(Έρβιν), Μενσούρ, Καραμάνος, Τσιάγκος, Ματούλας, Νικολαϊδης.

Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μαστοροδήμος, Ουσταμπασίδης, Μπαράς, Τάμπας, Μίχης, Πάτσης, Γαλάτος, Μωυσίδης, Μηνάς, Δριστέλας, Ντούμος, Ράϊος

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βουγιουκλής, Τζούλι, Αρσένης, Βαλακώνης, Παυλίδης, Χατζούλης, Φάκας, Τσετιροκλής, Ραφαήλ, Αποστόλου, Λιάκος.

Χρησιμοποιήθηκαν στο β΄ ημίχρονο και οι: Καριπίδης, Πούλιος, Παππάς, Πουρνάρας, Λιάνας, Μαντζιώνης, Γκουγκουλής, Μουσταφά.

 

Previous ArticleNext Article