Ελασσόνα

Δυναμώνει συνεχώς ο ανεξάρτητος συνδυασμός του υποψηφίου Δημάρχου Ελασσόνας Δ. Καρανίκα

Σε κλίμα αισιοδοξίας έγινε συνάντηση των πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού.
Στην κατάμεστη αίθουσα του καταστήματος Fler ξεκίνησε ο προεκλογικός σχεδιασμός για την διεκδίκηση του Δήμου Ελασσόνας. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού όπως ειχε προαναγγείλει ο κύριος Καρανίκας είναι άνθρωποι που βάζουν πάνω απ’όλα το καλό του τόπου, πέρα από ιδεολογικές ή κομματικές αποχρώσεις.
Η αισιοδοξία ήταν διάχυτη καθώς αποφάσισαν να συμμετάσχουν στον συνδυασμό υποψήφιοι που είναι γνώστες των προβλημάτων της επαρχίας Ελασσόνας με όραμα και σχέδιο για την ανασυγκρότηση της περιοχής.
” Χαίρομαι για την μαζική πρώτη συμμετοχή ανθρώπων νέων, ικανών με όρεξη για προσφορά και φρέσκες ιδέες. Θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες και η παρουσίαση επόμενων υποψηφίων του συνδυασμού μας με την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου. Η απρόσμενη δυναμική που αναπτύχθηκε αποτελεί και μεγάλη ευθύνη για τον τόπο μας, έναν τόπο που παραμελήθηκε από τις πρόσφατες δημοτικές αρχές ειδικά σε περιφερειακό επίπεδο . Εμείς δεν έχουμε στελέχη και παγιωμένες καταστάσεις να αναμοχλεύσουμε, όμως έχουμε ανθρώπους με ιδέες, όρεξη για προσφορά με γνώμονα το γενικό καλό και μόνο!! Χαίρομαι πολύ που επιτέλους διαφαίνεται πως θα γίνουν αλλαγές και έργα στον τόπο μας. Καλή δύναμη εύχομαι σε όλους με αγάπη και μεράκι να φτιάξουμε Έναν Δήμο για Όλους”’
Δήλωσε ο κύριος Δ. Καρανίκας απευθυνόμενος στους συνεργάτες του.

Previous ArticleNext Article