Λάρισα

Δράση πολιτών: Απαγορευτικό το κόστος των συναυλιών της γιορτής κρασιού

Όπως είναι γνωστό , η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει κατ’ ουσίαν τη διαχείριση της Γιορτής Κρασιού Αμπελώνα σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Από μια δήθεν αριστερή Διοίκηση η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη.Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο , όμως, είναι το μέγεθος της σκανδαλώδους διαχείρισης της Γιορτής  που εξόφθαλμα προκαλεί κάθε  νοήμονα δημότη.
Ας γίνουμε περισσότερο συγκεκριμένοι. Σύμφωνα με το προηγούμενο καθεστώς πραγμάτων , που και πάλι για εμάς ήταν νοσηρό και απαράδεκτο , η συναυλία της Πέμπτης ήταν δωρεάν , οι συναυλίες των άλλων ημερών είχαν εισιτήριο 5€, ενώ τη Δευτέρα , μετά τη Γιορτή , γινόταν μια μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην οικονομική ενίσχυση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αμπελωνιακού.
Τώρα , η δημοτική αρχή αλλάζει την προηγούμενη δική της προσέγγιση.Η συναυλία της Πέμπτης θα έχει εισιτήριο 5€  , η εκδήλωση της Παρασκευής θα έχει εισιτήριο 10€ , η εκδήλωση του Σαββάτου θα έχει εισιτήριο 13€ , η εκδήλωση της Κυριακής θα έχει εισιτήριο 5€ , ενώ εκδήλωση υπέρ του Αμπελωνιακού δεν θα υπάρχει καθόλου.
Χάλια πράγματα δηλαδή… για το πορτοφόλι των δημοτών που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις της Γιορτής Κρασιού , ιδιαίτερα μάλιστα εάν είναι οικογενειάρχες άνθρωποι.Συνεπώς, αβίαστα έρχεται στα χείλη όλων το ερώτημα: Γιατί η δημοτική αρχή έχει καταστήσει απαγορευτικό το κόστος της Γιορτής για τους δημότες; Γιατί ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τα κέρδη των ιδιωτών ; Γιατί διαιρεί τους δημότες σε “συγκλητικούς” και σε “πληβείους” ; Αυτά είναι τα κελεύσματα της αριστεροφροσύνης του ΣΥΡΙΖΑ;
Υ.Γ.:Πλην των παραπάνω ερωτημάτων , έχουμε και ένα ακόμη : Με ποια διαδικασία και με ποιον διαγωνισμό έχει ανατεθεί σε συγκεκριμένους ιδιώτες η διοργάνωση των μουσικών εκδηλώσεων της Γιορτής Κρασιού;
larisanew.gr
Previous ArticleNext Article