Ελασσόνα

Δράσεις και επισκέψεις από τη ΔΗΜΤΟ ΕΛασσόνας

Στο πλαίσιο της «Συμφωνίας Αλήθειας» με όλους τους Έλληνες πολίτες, με στόχο την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής των μελών μας, την επικοινωνία του μηνύματος της Ν.Δ. στην κοινωνία και τη στήριξη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, ο Πρόεδρος  και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Επαρχίας Ελασσόνας πραγματοποίησαν τις παρακάτω επισκέψεις.

Στις 23-12-2016 ο Πρόεδρος κ. Δριστέλας Δημήτρης ο κ. Γιαννούλας Γεώργιος επισκέφτηκαν το Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ελασσόνας και πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης και δώρα στα παιδιά.

Στις 30-12-2016 κλιμάκιο της ΔΗΜΤΟ αποτελούμενο από τους : Δριστέλα Δημήτρη-Πρόεδρο και Προβίδα Χρυσούλα, Μπελαή Γιάννη, Βαλιώτη Χρήστο και Παπακυπριανό Ανδρέα –μέλη- πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα και Τμήμα Τροχαίας Ελασσόνας προσφέροντας χρήσιμο υπηρεσιακό υλικό.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης προσφέροντας ρούχα και τρόφιμα.

Στις 30-12-2016 τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ παρέμειναν ανοιχτά για ανταλλαγές ευχών και συζήτηση με τους πολίτες.

Στις 4-1-2017 ο Πρόεδρος Δριστέλας Δημήτρης και το μέλος Παπακυπριανός Ανδρέας

επισκέφτηκαν το Τμήμα Συνοριοφυλάκων

 Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους προβληματισμούς των φορέων για την αντιμετώπιση της γενικότερης κρίσης.

Παράλληλα, αναγνωρίζεται η  προσφορά όλων όσων εργάζονται αδιάκοπα για την στήριξη των όσων έχουν ανάγκη, την δημόσια ασφάλεια, την κοινωνική ενδυνάμωση και συνοχή.

Ως μέλη της ΔΗΜΤΟ αγωνιζόμαστε με στόχο να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε τις δυνάμεις του τόπου μας, που προάγουν την κοινωνική προσφορά, τον εθελοντισμό, τον επαγγελματισμό.

Στηρίζουμε εμπράκτως όλες τις δράσεις που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και την ανάταξη της πατρίδας μας.

Η «Συμφωνία Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες, αποτελούν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ρεαλισμού και αλληλεγγύης. Χτίζουμε καθημερινά με τους συμπολίτες μας την Ελλάδα που όλοι θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας.

 

Previous ArticleNext Article