Αθλητισμός

Διακρίσεις των οδηγών της ΛΑΜΚΕ στην 4η Ανάβαση Βλάστης

Η 4η ανάβαση Βλάστης η οποία διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου και προσμετρά στο κύπελλο Βορείου Ελλάδος αποτελεί πλέον παρελθόν. Ένας όμορφος αγώνας που διοργάνωσε η ΑΛΠ στα ορεινά της Πτολεμαΐδας με πλούσιο θέαμα, μάχες και ανατροπές κυριολεκτικά στο δευτερόλεπτο.
Οι οδηγοί τής ΛΑΜΚΕ έδωσαν βροντερό παρόν και φεύγουν από την 4η ανάβαση Βλάστης με πολλά τρόπαια και ακόμη περισσότερες εμπειρίες. Στην πλέον ανταγωνιστική κατηγορία Ν-Α-Ε 1600cc ο Κουτσοδήμος Κώστας κατέκτησε την 2η θέση καθώς και την 2η θέση στην κλάση Ε10 με διαφορά από τον πρώτο της κατηγορίας Στεργιάδη Θανάση 0.68 εκατοστά του δευτερολέπτου. Στην ίδια κατηγορία Ν-Α-Ε 1600cc και Ε10 συμμετείχε ο Γιώργος Γκέκας κατακτώντας την 4η θέση.
Στην γενική Ν-Α-Ε 2000cc και στην κλάση Ε11 συμμετείχε ο Λάζαρος Σκουλαριώτης με ένα Renault clio Williams κατακτώντας την 3η θέση.
Στην γενική τής FSΑ ο Στραβοκώστας Νίκος με ένα ALFA ROMEO 156 πέτυχε την 2η θέση και στην κλάση του FSA 2000+ κατέκτησε την 1η θέση. Στην FSA 2000cc συμμετείχε και ο Δρέλλας Πάρης με VW golf ΙΙ GTI.
Στην FST ο Κακαράντζας Δημήτρης με Opel kadett gte κατέκτησε την 4η θέση στη γενική και την 1η θέση στην κλάση του FST2. Στην ίδια κατηγορία συμμετείχε ο Νίκος Ευθυμίου με BMW E30 πετυχαίνοντας την 5η θέση στην FST και την 2η στην κλάση του FST2. Ο Μπαλάσης Γρηηγόρης με TOYOTA COROLLA κατέκτησε την 4η θέση στην FST2.
Οδηγοί και θεατές δίνουν ραντεβού για τις 2 και 3 Νοεμβρίου όπου θα διεξαχθεί η 4η Ανάβαση Ελασσόνας στην οποία συγκεντρώνονται όλα τα βλέμματα καθώς θα κριθούν οι κυπελλούχοι σε πολλές κατηγορίες του κυπέλλου αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.

ΛΑΜΚΕ

Previous ArticleNext Article