Ελασσόνα

Δεν θα γίνει η ανάβαση Ελασσόνας

ΑΝΑΒΑΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Μετά την αιφνίδια απόφαση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, να μην δοθεί άδεια για την τέλεση του αγώνα στον δρόμο Ελασσόνας – Κοζάνης, ενώ υπήρχε αρχικά ενημέρωση-διαβεβαιωση ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα για αυτήν την αδειοδότηση, η ανάβαση Ελασσόνας ματαιώνεται.

Σε ανακοίνωσή της η οργανωτική επιτροπή αναφέρει τα εξής: “Ζητήθηκε από την ΟΜΑΕ-ΕΠΑ ο αγώνας να γίνει σε νέα ημερομηνία και διαδρομή, για την οποία θα εξασφαλιστεί αδειοδότηση. Η διαδρομή και η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθούν το ταχύτερο δυνατόν μετά την σχετική απόφαση της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ.
Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι για την ματαίωση του αγώνα να αντιλαμβάνονται το πρόβλημα που δημιούργησαν με την στάση τους,το οποίο δεν αφορά μόνο την λέσχη μας. Αφορά περίπου πενήντα οδηγούς με τους συνοδούς τους αλλά και πάρα πολλούς επισκέπτες που θα κατέκλυζαν την Ελασσόνα αυτό το διήμερο .Μακάρι στο μέλλον να είναι ποιο σοφοί στις αποφάσεις τους.
Σαν ΛΑΜΚΕ, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που σκόπευαν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, και να τους υποσχεθούμε ότι η ματαίωση του αγώνα μας αυξάνει το αίσθημα ευθύνης μιας πολύ καλής διοργάνωσης που σύντομα θα πραγματοποιηθεί.
Να ευχαριστήσουμε θερμά και όλους τους ανθρώπους που μέσω των επιχειρήσεων τους, ήταν κοντά μας συνεχώς αυτό το διάστημα, στηρίζοντας της ετοιμασίες του αγώνα.
Επίσης, ευχαριστίες οφείλουμε και στην περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Ελασσόνας που υπό την αιγίδα τους μας στήριξαν και με το παραπάνω.
Ευχαριστούμε και όλο τον κόσμο που αγκάλιασε την προσπάθεια μας και ανέμενε πως και πως να παρακολουθήσει από κοντά την ανάβαση.
Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει ποιο δυνατό…!!!Σύντομα θα δημοσιευτεί νέο δελτίο τύπου με πληροφορίες σχετικά με την νέα διαδρομή και ημερομηνία του αγώνα”.

 

Previous ArticleNext Article