Αθλητισμός

Δεν άντεξε η ΑΕΛ – Ηττήθηκε 2-0 από τον Αρη

Tην ήττα γνώρισε η ΑΕΛ στο Καυταντζόγλειο κόντρα στον Αρη με 2-0.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τα γκολ μέσα σε ένα πεντάλεπτο μετά το 70’ της αναμέτρησης.
Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν σε ένα ακόμα ματς σε ρόλο πρωταγωνιστή τον Γιουνές, ο οποίος ότι δεν κατάφερε στη φάση του 71’, με το δοκάρι να τον σταματάει, το πέτυχε στο αμέσως επόμενο λεπτό, ενώ το έτερο γκολ ήρθε στο 75ο λεπτό από τον Ντιγκινί, που είχε αστοχήσει νωρίτερα σε δύο φάσεις αλλά βρήκε δίχτυα ξανά μετά την πρεμιέρα στη Λαμία…
Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει και στον κόσμο του Άρη, που έδωσε ξεχωριστό παλμό στο παιχνίδι, γεμίζοντας το γήπεδο και δείχνοντας πόσο έλειψε τόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης από το πρωτάθλημά μας όσο και ο ΟΦΗ, που επίσης επέστρεψε στα μεγάλα «σαλόνια».
Το ματς:
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, παίζοντας κυρίως από τα δεξιά με τους Γκάμα και Τζανακάκη επί το πλείστον, αλλά χωρίς αυτό να μετουσιωθεί σε κάποια πραγματική ευκαιρία για γκολ.
Μετά το ημίωρο, οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν κάπως την απόδοσή τους, ενώ σε αυτό το διάστημα είχαν και την πρώτη και… μοναδική πρακτικά, ευκαιρία τους να ανοίξουν το σκορ, στο 32’, με τον Τζανακάκη να κάνει το «γέμισμα» από τα δεξιά, τον Ντιγκινί να είναι αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, αλλά να αστοχεί, πλασάροντας ψηλά άουτ!
Η Λάρισα από την άλλη πλευρά, δυσκολεύθηκε να βγει με αξιώσεις στην επίθεση, αλλά πιέζοντας τον αντίπαλό της ψηλά και ρίχνοντας το ρυθμό του αγώνα, κατάφερε να μην «φάει» φάσεις, αφού όταν χρειαζόταν δεν δίστασε να καταφύγει στη… λύση των φάουλ, φτάνοντας τα 14 στο πρώτο 45λεπτο.
Οι συνθέσεις:
Άρης: Κουέστα, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μπάσα, Ματίγια (81’ Μενέντεζ), Γκαρσία, Ντιγκινί (77’ Κολάσο), Γκάμα (85’ Ναζλίδης), Γιουνές.
Λάρισα: Κρίστινσον, Γρομητσάρης, Γκόλιας, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Πίτι, Μιλοσάβλιεβιτς, Σαχίτι (46’ Καρανίκας), Ντέλετιτς (77’ Μορσί), Κούνιτς (64’ Νούνιτς), Γκοϊκοβιτς.
Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

sport-fm.gr

Previous ArticleNext Article