Ελασσόνα

Δίνεται λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα υδροδότησης στην κοινότητα Αμουρίου

Ανοιχτή συνάντηση με κατοίκους στην κοινότητα Αμουρίου είχε πρόσφατα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, παρουσία του προέδρου της κοινότητας κ. Α. Τσιώρη μελών του τοπικού συμβουλίου και των αντιδημάρχων κ.κ. Ι. Δραγατσίκη, Γ.Κατσιούρα και Κ.Τσούρη.

Στη συνάντηση οι κάτοικοι έθεσαν ως πρωτεύων ζήτημα για το χωριό το πρόβλημα της ύδρευσης. Ένα χρόνιο πρόβλημα με συνεχιζόμενες διακοπές υδροδότησης  ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης ζητήθηκε επέκταση του δικτύου άρδευσης, καθαρισμός των πηγών ‘Γυαλί-Λουτρό Αμουρίου’ και την αντικατάσταση τσιμεντάυλακας.

Ο κ. Γάτσας μεταξύ άλλων δήλωσε : «Βασική μέριμνα του Δήμου Ελασσόνας είναι η καθημερινότητα των πολιτών και το θέμα της υδροδότησης είναι ύψιστης σημασίας. Τέτοιου είδους προβλήματα δεν έχουν περιθώριο αναμονής γι’ αυτό πιστεύουμε πως άμεσα με την νέα γεώτρηση θα δοθεί οριστική λύση. Είναι επίσης σημαντικό οι πολίτες να αισθάνονται ότι ο Δήμος ενδιαφέρεται για την επίλυση των προβλημάτων. Για αυτό το λόγο αναθέσαμε τοπικές αρμοδιότητες σε τρεις Αντιδημάρχους, οι οποίοι έχουν την εποπτεία τριών γεωγραφικών τομέων και έτσι γίνεται ο απαραίτητος προγραμματισμός με βάση τις ανάγκες της κάθε ενότητας και τις εισηγήσεις των τοπικών συμβουλίων. Με την ανάληψη καθηκόντων και του νέου αντιδημάρχου άρδευσης κ. Κίμωνα Τσούρη θεωρούμε ότι θα γίνουν όλες οι ενέργειες ώστε να μπορέσει ξανά η υπηρεσία να μιλάει για επεκτάσεις δικτύων».

Previous ArticleNext Article