Ελασσόνα

Δήμος Ελασσόνας: «15 τόνοι τροφίμων σε απόρους από την Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας»

Σημαντική ποσότητα τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής προσέφερε η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελασσόνας. Η διευθύντρια κ. Φωτεινή Μπλιάτσου παρέδωσε στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Φρ. Καρκαβανίδου – Σκρέτα 15 τόνους τροφίμων, που πρόκειται να διανεμηθούν στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας.

Η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας ιδρύθηκε το 2018 και όλο αυτό το διάστημα η προσπάθεια είναι συνεχής, βασίζεται αποκλειστικά στην ιδιωτική πρωτοβουλία και στηρίζεται κυρίως από εθελοντές και ιδρύματα, στηρίζοντας διαχρονικά, οικογένειες με οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, άτομα με ειδικές ανάγκες, παιδιά υποβαθμισμένων περιοχών και άλλες κοινωνικές ομάδες με ιδιαίτερες δυσκολίες.

Σε δήλωση της η αντιδήμαρχος κ. Καρκαβανίδου-Σκρέτα τόνισε: «Ευχαριστούμε την Πρόεδρο κ. Φωτεινή Μπλιάτσου και τα μέλη του Δ.Σ της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλίας για την υποστήριξη στο έργο της κοινωνικής προσφοράς, όπως και τους χορηγούς της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλίας, που θα δώσουν πραγματικά ένα σημαντικό χέρι βοήθειας στους ωφελούμενους του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου μας. Τέτοιες συνεργασίες  που έχουν κοινό σκοπό τη στήριξη  των ευπαθών ομάδων που βρίσκονται  σε ανάγκη, προωθώντας πάντα  την αλληλεγγύη και την αγάπη προς το συνάνθρωπο, μας γεμίζουν αισιοδοξία και επιμονή να συνεχίσουμε όλοι μαζί να προσφέρουμε τα μέγιστα».

 

Previous ArticleNext Article