Ελασσόνα

Δήμος Ελασσόνας: «Σε τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κ. Δήμκος»

Σε τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη συμμετείχε την περασμένη Τετάρτη 29 Απριλίου ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Ελασσόνας κ. Κων. Δήμκος. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων των δήμων και η παροχή διευκρινίσεων για τη διαδικασία.

Ο Υφυπουργός τόνισε την ανάγκη να παραμείνουν κλειστά τα γυμναστήρια των δήμων, παρά την δυσαρέσκεια του κόσμου, ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του ιού. Όπως δήλωσε, θα συνεχιστεί η απαγόρευση προπόνησης στα ομαδικά αθλήματα σε κλειστές εγκαταστάσεις, ενώ η επανεκκίνηση των ομαδικών προπονήσεων (αρχικά σε ανοιχτά γήπεδα και αρκετά αργότερα στις κλειστές εγκαταστάσεις) θα εξεταστεί σε δεύτερο χρόνο, μετά τις 20 Μαΐου.

Ο  κ. Δήμκος δήλωσε: «Μετά τις διευκρινίσεις του Υφυπουργού, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ακολουθήσουμε τις οδηγίες και να προχωρήσουμε σταδιακά στο άνοιγμα των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής και των αποστάσεων. Ο κ. Αυγενάκης απέκλεισε κάθε πιθανότητα συγκεντρώσεων σε αθλητικούς χώρους. Από τις 4 Μαΐου είναι ξεκάθαρο πως οι ανοιχτοί αθλητικοί χώροι θα παραμείνουν κλειστοί για το ευρύ κοινό, αλλά θα χρησιμοποιούνται μόνο για προσωπική προπόνηση και με συγκεκριμένο πρόγραμμα».

Previous ArticleNext Article