Ελασσόνα

Δήμος Ελασσόνας : «Πρόσκληση Διαβούλευσης για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ)».

Ο Δήμος Ελασσόνας απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στην: «Τρίτη θεματική διαβούλευση για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Ελασσόνας», που θα πραγματοποιηθεί με τη μορφή τηλεδιάσκεψης,  Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 στις 11:30.

Ο Δήμος μας βρίσκεται πλέον στο τελευταίο στάδιο εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, στο πλαίσιο του οποίου και έχοντας λάβει υπόψη το σύνολο των αποτελεσμάτων των προηγούμενων βημάτων, προδιαγράφει το σύνολο των μελλοντικών παρεμβάσεων αστικής κινητικότητας που θα σχεδιαστούν και θα εφαρμοστούν στην Ελασσόνα για την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών κοινωνικής συμμετοχής και την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων και του φυσικού περιβάλλοντος.

Στην τρίτη και τελευταία διαβούλευση, το δίκτυο φορέων της τοπικής κοινωνίας θα συναντηθεί προκειμένου:

  • Να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της διαδικτυακής διαβούλευσης για

την ανάδειξη του μελλοντικού σεναρίου κινητικότητας για την Ελασσόνα

  • Να του παρουσιαστεί το προσχέδιο των μέτρων αστικής κινητικότητας που

έχει διαμορφωθεί από την ομάδα έργου

  • Να συζητήσει και να τοποθετηθεί επί του καταλόγου των προτεινόμενων

μέτρων αστικής κινητικότητας

Ο Δήμος στην προσπάθεια του να συγκροτήσει ένα ενεργό και δυναμικό δίκτυο εμπλεκομένων φορέων που συζητά και συν διαμορφώνει το μέλλον, προσβλέπει στην ενεργή συμμετοχή και στήριξη όλων σας, για την αποτελεσματική εκπόνηση του Σχεδίου.

Για τις ανάγκες της τηλεδιάσκεψης, θα πρέπει να δηλώσετε στο Δήμο Ελασσόνας, μέχρι την Τετάρτη  13 Μαΐου 2020 (στην κ. Θ. Παναγιωτίδη ή στον κ. Ι. Σαμώτα) , τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) με την οποία θα συμμετέχετε, ώστε να σας αποσταλούν τα σχετικά στοιχεία για τη σύνδεσή σας.

Σε διαφορετική περίπτωση μπορείτε να δώσετε το παρόν στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου κατά την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της Διαβούλευσης, όπου τηρώντας τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, θα συμμετάσχετε στην τηλεδιάσκεψη.

Previous ArticleNext Article