Αθλητισμός

ΓΣΛ: Ενωμένοι και με «όπλο» το πάθος κόντρα στον Ηρακλή

Όλη την εβδομάδα ο Γυμναστικός δούλεψε σκληρά και σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και το ψυχολογικό όμως μετά την τελευταία ήττα στο Ηράκλειο. Η ομάδα είναι έτοιμη να δώσει μια από τις σκληρότερες μάχες του πρωταθλήματος καθώς υποδέχεται στις 5 μ.μ. αύριο Σάββατο στο κλειστό της Νεάπολης τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ο τεχνικός της ομάδας Στέφανος Πέρκος έχει στην διάθεσή του και ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του, ο οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν μια από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Είναι όμως αποφασισμένοι να αγωνιστούν με πάθος διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό.

perkos-doukas

Το στίγμα δίνει ο βοηθός του Στέφανου Πέρκου στην τεχνική ηγεσία του Γυμναστικού, ο Αντώνης Δούκας ο οποίος θα δηλώσει για το αυριανό ματς: «Παίζουμε με μια ομάδα η οποία θεωρείται εκ των φαβορί για την άνοδο στην Α1 Εθνική, και έχει έναν προπονητή από τα πιο βαριά χαρτιά στον χώρο.

Ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο που έχει στηθεί από το καλοκαίρι από τον προπονητή της και την περιμένουν όλοι να ανέβει κατηγορία. Εμείς από την άλλη παλεύουμε για την σωτήρια έχοντας τελείως διαφορετικούς στόχους, και θα κάνουμε τα πάντα, ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, τηρουμένων πάντα των αναλογιών, διότι όπως φαίνεται είμαστε αναγκασμένοι να διαχειριστούμε ίσως το χειρότερο στήσιμο ομάδας που θα μπορούσε να γίνει. Όχι από άποψη ποιότητας παικτών, σε καμία περίπτωση, καθώς το υλικό που έχουμε είναι πάρα πολύ καλό, αλλά από άποψη ποσότητας παικτών. Αυτό όμως δεν μας πτοεί και θα παλέψουμε μέχρι τέλους γιατί αυτό αξίζει στον Γυμναστικό και όσους τον ακολουθούν πιστά και αγαπάνε την ομάδα χρόνια τώρα».

Previous ArticleNext Article