Ελασσόνα

Γκολ στη διασκέδαση έβαλαν ο Κεραυνός και ο Μορφωτικός Σύλλογος Δρυμού

Την ετήσια χοροεσπερίδα του πραγματοποίησε το Σάββατο (16/12) η ποδοσφαιρική ομάδα του Κεραυνού Δρυμού, μια χοροεσπερίδα η οποία λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο και η οποία συγκεντρώνει πλήθος κόσμου. Μια εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Μορφωτικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η εκδήλωση έγινε στο κέντρο “HAMOS PLACE” στην Ελασσόνα, με την ορχήστρα του Θανάση Σαμόλαδου και τον Βαγγέλη Αρσένη στο τραγούδι να είναι εξαιρετική γι’ άλλη μία φορά. Η βραδιά ήταν φαντασμαγορική με πολύ κέφι, χορό και πολύ καλό φαγητό. Κατά την διάρκεια της χοροεσπερίδας έγινε η παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων με έθιμα της περιοχής όπου με τις παραδοσιακές στολές κέντρισε τα βλέμματα όλων με την δασκάλα του χορού κ. Ευαγγελία Στατήρη. Υπήρχε και πλούσια λαχειοφόρος με πλούσια δώρα.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βασίλης Μπανταβής μάλιστα έσυρε τον χορό, δείχνοντας και την απόλυτη ικανοποίησή του από την πορεία της ομάδας που τα πάει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Το παρόν έδωσαν οι τοπικοί άρχοντες του Δήμου Ελασσόνας με πρωτεργάτη τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου, τον αντιδήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γκουτζουρέλα, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ. Ανέστη Σερεφίδη, τους δημοτικούς συμβούλους κ. Ιωάννη Γκίκα και κ. Αναστάσιο Γκατζούρα.

Επίσης παρευρέθη ο πρόεδρος του Δρυμού κ. Παναγιώτης Αρσένης. Από την πολιτική ηγεσία ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων κ. Γιώργος Κατσαντώνης, καθώς και ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Γκουγκουλόπουλος.

Δεν έλειψαν βέβαια και οι άνθρωποι της νέας διοίκησης της ΕΠΣΛ, με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη, τον  αντιπρόεδρος της ΕΠΣΛ και υπεύθυνο των Μικτών ομάδων κ. Τέλη Γκούμα, τον σύμβουλο της ΕΠΣΛ κ. Πέτρο Μπανιά και το μέλος της επιτροπής διαιτησίας κ. Κώστα Κουρδή.

2

3

4

5

6

7

athleticlarissa.gr

Previous ArticleNext Article