Ελασσόνα

Γιώργος Κατσιαντώνης σε κυβέρνηση για κόψιμο συντάξεων χηρείας

Τη στήριξη του στους μαυροφορεμένους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Αθήνα διαμαρτυρόμενοι για την απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει τη σύνταξη χηρείας, με ηλικιακά κριτήρια, έδειξε δια της συνεργάτιδας του Ξένιας Γιώτσα, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης.

Η διευθύντρια του γραφείου του βουλευτή Λάρισας συμμετείχε ενεργά στην “Μαύρη Διαμαρτυρία Επιβίωσης” , κρατώντας τα πανό αγανάκτησης μαζί με τις γυναίκες και τους άντρες που όπως της κατήγγειλαν αδυνατούν να επιβιώσουν αν η κυβέρνηση τους κόψει το μοναδικό έσοδο που έχουν από τους εκλιπόντες συζύγους τους.

Η Ξένια Γιώτσα τους μετέφερε  τις θέσεις του Γιώργου Κατσιαντώνη που αφορούν το αυτονόητο… δηλαδή την απόδοση σε αυτές αναλογικά του ποσοστού εισφορών όσο ήταν εν ζωή οι σύζυγοι τους, και την δια παντός σύνταξη , σε ποσό ανάλογο με αυτό που θα έπαιρναν οι σύζυγοι τους πριν το θάνατο και σύμφωνα με τον προηγούμενο νόμο.

Τόνισε μάλιστα τον παραλογισμό της κυβέρνησης.. που ενώ βάζει στη λαιμητόμο χιλιάδες χήρες και χήρους θανόντων, μη εξαιρουμένων και στελεχών των Ενόπλων δυνάμεων που τίμησαν την πατρίδα μας σε κάθε τους βήμα… “κάνει τα στραβά μάτια” σε 19.617 συνταξιούχους που λαμβάνουν πάνω από πέντε συντάξεις!!

χήρες1

χήρες3

Previous ArticleNext Article