Ελασσόνα

Γιώργος Κατσιαντώνης προς Αχτσιόγλου: Δηλαδή περιμένετε την Ανάσταση των νεκρών… για να δώσετε συντάξεις στις χήρες;

 

“Την ώρα που πολλοί Έλληνες πολίτες περιμένουν να βγουν στη σύνταξη, η πολιτική ηγεσία έχει άλλα σχέδια για το αβέβαιο και εξαθλιωμένο μέλλον τους με μειώσεις …από το παράθυρο που εκτός από το ότι είναι αντισυνταγματικές , δείχνουν και ασέβεια απέναντι στους ανθρώπους που πάλεψαν μια ζωή δουλεύοντας και πληρώνοντας τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις, για να κατοχυρώσουν το συνταγματικό τους δικαίωμα που σήμερα εσείς τους το αφαιρείτε παράνομα” τονίζει ο Γιώργος Κατσιαντώνης προς την Υπουργό ,αναφερόμενος στην πλειοψηφία των συνταξιούχων  και ειδικότερα στις συντάξεις λόγω χηρείας με διακοπή αυτών στηριζόμενοι σε διατάξεις απαράδεκτες και προφανώς μη ωφέλιμες για τις οικογένειες των εκλιπόντων.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης ζητά από την Έφη Αχτσιόγλου να αναβάλλει προσωρινά την ισχύ των διατάξεων που αφορούν στη χορήγηση συντάξεων χηρείας αλλά και να πράξει τα νόμιμα για τις άδικες και αντισυνταγματικές μειώσεις συντάξεων που έχουν χαρακτηριστεί από τα Ελληνικά Δικαστήρια ως “μέτρο εξαιρετικά επαχθές” γεγονός που όπως αναφέρει ο Γιώργος Κατσιαντώνης γνωρίζει πολύ καλά και ο κ. Κατρούγκαλος αναφέροντας χαρακτηριστικά: 

“Αλήθεια, πόση φώτιση χρειάστηκε για όσους ασχοληθήκατε με αυτή την πρόβλεψη – θανατική καταδίκη χιλιάδων ή και εκατομμυρίων συμπολιτών μας??? Έχετε αναρωτηθεί, και ιδίως ο πρώην Υπουργός κ. Κατρούγκαλος ως νομικός, Συνταγματολόγος καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, αν αυτά όλα είναι Συνταγματικά προβλεπόμενα και επιτρεπόμενα??? Ορίσατε στους ανθρώπους την υποχρέωση να μην πεθάνουν πριν συμπληρώσουν τις προϋποθέσεις για να ζήσουν, τουλάχιστον, αξιοπρεπώς, αλλά δεν τους δώσατε το «ελιξίριο» της ζωής για να τα καταφέρουν…”

Previous ArticleNext Article