Ελασσόνα

Γιώργος Κατσιαντώνης από 13η “Γιορτή Πίτας” : ” Δυναμική σε γεύση και παράδοση η Τσαριτσάνη”

“Αποτελεί πλέον κοινό μυστικό σε όλη την επαρχία Ελασσόνας ότι εσείς οι δυναμικές γυναίκες της Τσαριτσάνης, βάζετε πολύ μεράκι και τέχνη, και δημιουργείτε πίτες που απογειώνουν τον ουρανίσκο μας κάθε φορά που τις δοκιμάζουμε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κρατάτε δυνατό ένα σύλλογο που αγκαλιάζει την παράδοση και τη γεύση, και μαγνητίζει σε κάθε κάλεσμα τους μεγαλύτερους αλλά και τους πιο νέους που λαχταρούν να μυηθούν στη γνώση των ηθών και των εθίμων μας”.

Σε αυτή τη γνώση και παράδοση της ιστορικής Τσαριτσάνης έδωσε το παρών όπως κάθε χρόνο, ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης.

Έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στον δραστήριο Σύλλογο Γυναικών της περιοχής και στην Πρόεδρό του Ευανθία Ζήσαρου για τη μοναδική σε γευστικότητα διοργάνωση της 13ης “Γιορτής Πίτας” που δε θα μπορούσε να μη βάλει σε πειρασμό και τον ίδιο το Βουλευτή Λάρισας ώστε να δοκιμάσει τις εκλεκτές δημιουργίες τους.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης συνεχάρη και τη χοροδιδάσκαλο και συνεργάτιδά του Βίκυ Δήμου, για την άψογη εμφάνιση των χορευτικών ομάδων.

Previous ArticleNext Article