Λάρισα

Βράβευσαν τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την προσφορά του σε αθλητισμό και εθελοντισμό

Για την προσφορά στον αθλητισμό και στην ανάπτυξη του εθελοντισμού βραβεύτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Πιο συγκεκριμένα η Κολυμβητική Ομοσπονδία βράβευσε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την συμβολή του στην ανάπτυξη των αθλημάτων του υγρού στίβου κατά την τελετή έναρξης των Πανελληνίων Χειμερινών Αγώνων Τεχνικής Κολύμβησης που διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Λάρισα με τη συμμετοχή περισσότερων από 600 αθλητών  τεχνικής κολύμβησης απ’ όλη την Ελλάδα. Ενώ στην πόλη της Λάρισας μαζί με τους συνοδούς βρέθηκαν περισσότεροι από 2.500 άνθρωποι.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οδηγισμού στις 22 Φεβρουαρίου το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Λάρισας έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και βράβευσε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την προσφορά του στην ανάπτυξη του εθελοντισμού.

Η τρίτη βράβευση για τον κ. Αγοραστό ήρθε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων του νομού. Ο κ. Αγοραστός βραβεύτηκε για την προσφορά του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και συγκεκριμένα για το πρωτοποριακό πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας συνολικού προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ με το οποίο ανακατασκευάστηκαν 21 γήπεδα στην Π.Ε. Λάρισας.

«Όλα αυτά αποτελούν μια έμπρακτη αναγνώριση στο έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Τα βραβεία ανήκουν σε όλους, τους Αντιπεριφερειάρχες, τους Περιφερειακούς Συμβούλους  και τους συνεργάτες εργαζόμενους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και συμπλήρωσε:

«Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σύγχρονων αθλητικών υποδομών και δυναμική συμμετοχή σε εκατοντάδες αθλητικά γεγονότα, πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η περιφέρεια του πολίτη, μια περιφέρεια διαρκών επιδόσεων και διακρίσεων και στον τομέα του αθλητισμού και του εθελοντισμού. Μετά την επιτυχή διοργάνωση του πρώτου χειμερινού πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης που φιλοξενεί η Λάρισα ετοιμαζόμαστε να φιλοξενήσουμε τον Ιούνιο το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Παίδων και Κορασίδων U16 της  FINA. Είμαστε δίπλα και στηρίζουμε το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού στο σημαντικό του έργο για την διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού, της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο και της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος ».

 

 

Previous ArticleNext Article