Ελασσόνα

Βασιλόπιτα… με «φόντο» τα 33 χρόνια του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας

Με μια λιτή εκδήλωση, όπως το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια στην αρχή της νέας χρονιάς, η «οικογένεια» του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας και οι εργαζόμενοί του έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα για το 2018.

Πίτα και αφορμή για λίγη κουβέντα, για ευχές, για αστεϊσμούς, και λίγα χαμόγελα. Άλλωστε τα προβλήματα «τρέχουν» για όλους και οι πίτες αποτελούν αφορμές και μικρές ευκαιρίες για τον καθένα να χαλαρώσει και να χαμογελάσει για λίγο, έξω από το άγχος της δουλειάς και της καθημερινότητας.

Αρχικά, η υπεύθυνη συντονίστρια του Κ.Υ. Ελασσόνας Γαρυφαλλιά Ρέικου – Καφφέ ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους, υπενθυμίζοντας πως ακόμη υπάρχουν προβλήματα, λιγότερα ίσως σε σύγκριση με άλλες χρονιές, ενώ ευχαρίστησε το προσωπικό για τον ζήλο και τη φιλοτιμία που δείχνει προκειμένου να εξυπηρετήσει χωρίς πρόβλημα τον κόσμο. Τέλος, ευχαρίστησε και τον Δήμο Ελασσόνας, που παραμένει συμπαραστάτης και αρωγός στην απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Από τη μεριά των εργαζομένων των Κ.Υ. του Νομού Λάρισας, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και μίλησε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ζήσης Δότας, πλαισιωμένος από τα μέλη της διοίκησης Αικατερίνη Δήμου και Κωνσταντίνα Γκόγκου.

Υπενθυμίζοντας ότι σε λίγες ημέρες(τον Μάρτιο) το Κ.Υ. Ελασσόνας κλείνει 33 χρόνια λειτουργίας του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε μία δύσκολη εποχή για τον τόπο και ιδιαίτερα στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, όπου αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα, σε συνεργασία με τη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ και των υπαλλήλων της καθώς και με τη δημοτική αρχή Ελασσόνας προσπαθούμε να λειτουργήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της περιοχής μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου συμβάλλει κατά τον καλύτερο τρόπο στην επίλυση των όποιων προβλημάτων».

Τέλος, θύμισε στους εργαζόμενους ότι στο συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ, που γίνεται σε λίγες ημέρες(14, 15, 16 Φεβρουαρίου) στην Αθήνα, ο σύλλογος των εργαζομένων των Κ.Υ. νομού Λάρισας θα εκπροσωπηθεί με 3 αντιπροσώπους (Γιώργο Μπιρσίμη, Ζήση Δότα, Αντώνη Βαλιώτη).

Τα 2 τυχερά φλουριά της βασιλόπιτας «έπεσαν» στους εργαζόμενους Αικατερίνη Δήμου και Ανδρέα Κοντοφάκα.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Previous ArticleNext Article