Αθλητισμός

Ατρόμητος – ΑΕΛ 1-1: Ο “μοιραίος” Κρίστινσον έδωσε το βαθμό στους “βυσσινί”

Συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη στο Περιστέρι όχι τόσο όσον αφορά στο θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες, αλλά με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού. Η ΑΕΛ κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία (1-1) από την έδρα του Ατρομήτου, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έγκμουντουρ Κρίστινσον, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, παίρνοντας ρεβάνς για το λάθος του στο 1-0 των γηπεδούχων.

Μάλιστα, το πέναλτι δόθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Βασίλη Φωτιά, ο οποίος συμβουλεύτηκε πρώτα το VAR και μετά έδειξε την εσχάτη των ποινών. Ωστόσο, ο αρχηγός των Περιστεριωτών, Χαβιέρ Ούμπιδες δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ νωρίτερα είχε και δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ (συνολικά τρία δοκάρια στο ματς για τις δύο ομάδες).

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι (46′ λ.τ. Θεοδωράκης), Νάτσος, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης (71′ Ουγκράι), Μάντσον, Ούμπιδες, Ρόσα (67′ Νταβιώτης), Μανούσος, Βέλλιος.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (82′ Φιλίποβιτς), Μόρας, Καρανίκας, Σετσέροβιτς (90+4′ Μπέρτος), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Μπούστος (71′ Μπάλλας), Νούνιτς, Φατιόν.

Κάρτες: Νταβιώτης, Ούμπιδες – Καρανίκας, Νούνιτς, Σετσέροβιτς, Μιχαήλ, Mπάλλας.

Previous ArticleNext Article