Λάρισα

Αστυνομική επιχείρηση στη Λάρισα με πέντε συλλήψεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα (02.11.2017) τις πρωινές ώρες στο νομό Λάρισας εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και συμμετείχαν αστυνομικοί Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας και του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν (5) άτομα και συγκεκριμένα:

  • Δύο (2) ημεδαποί για κλοπή, ένας 36χρονος και μία 25χρονη, διότι σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, κατελήφθησαν να προβαίνουν με χρήση αυτοσχέδιας σύνδεσης καλωδίων σε αυθαίρετη αφαίρεση ηλεκτρικής ενέργειας από το εναέριο δίκτυο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.
  • Δύο (2) ημεδαποί, ένας 42χρονος και ένας 75χρονος, για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και
  • Ένας (1) ημεδαπός, ηλικίας 54 ετών, σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για μη έγκαιρη καταβολή εισφορών.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν είκοσι (20) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία (1) παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού και μία (1) παράβαση για πλανόδιο εμπόριο.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Previous ArticleNext Article